Sempre hi ha d’haver un capità

Amics,
el dissabte va ser un dia fantàstic. De les 9 del matí fins a mitjanit vam ser més de 50 persones al peu del canó treballant en el videoclip del primer single d’Espècies per catalogar. Des d’aquí voldríem felicitar i agrair la feina a la gent de Villar-Rosàs (amb l’Oriol al timó), als actors, als convidats especials, als tècnics i a tothom que va ser allà durant tot el dia. Gràcies a tots per la vostra paciència, les vostres ganes i la vostra professionalitat.

Nosaltres vam acabar totalment baldats però ens ho vam passar molt bé. A les 9:30 ja érem als estudis Palo Alto de Barcelona amb els gorros vermells i les camises blaves a punt. La gravació va requerir molts i molts assajos previs perquè tot sortís tal i com l’Oriol ho tenia al cap (quan veieu la filigrana, ho entendreu). Al final però, va sortir, i pràcticament a les 12 de la nit vam poder donar per bo l’últim pla.

L’Ibai Acevedo hi va ser i va fer fotos del procés. Hi està treballant per poder-vos ensenyar les imatges behind the scenes. Ah! I si tot va com ha d’anar, abans d’acabar el mes ja podreu veure el videoclip. Ja tenim el Calypso molt i molt a prop.

Salut!

PD: Dos notícies de concerts avui. Ja s’han exhaurit les entrades pel Teatre Fortuny de Reus. I atenció… entrades a la venda pel concert a La Sala d’Igualada. Concert especial per tots els que demanaveu un bolo que no fos en un teatre on la gent pogués estar dempeus i moure’s! Ens veiem a Igualada!

 

Apunta’t a la newsletter