Mesclant! (Gràcies a en Francesc Fàbregas per la foto)

Amics,
el disc ja està quasi a punt. Les mescles avancen a bon ritme i les cançons van posant-se a lloc. Mesclar és un pas tant o més important que la gravació. Te n’adones quan canvies el volum d’un instrument o li poses un efecte en comptes d’un altre i la cançó agafa un altre color o directament no té res a veure. És punyetero perquè tu ho voldries acabat de seguida. Però és un procés que demana treballar, deixar-ho reposar, tornar-ho a escoltar, tornar-hi a treballar…

I més coses. Si feu un cop d’ull a la agenda de concerts veureu que a part dels de Barcelona i Manresa, han aparegut tres nous llocs on anirem a presentar Espècies per catalogar.

El 17/3 serem a Terrassa, a l’Auditori Alfons Vallhonrat. Què queda per dir de Terrassa? És el lloc on va néixer el nom d’Els Amics de les Arts. Al novembre del 2010 vam fer-hi un concert fantàstic a la Faktoria d’Arts que va acabar amb la mutitudinària foto davant de la seu dels Amics de les Arts (la mítica entitat egarenca). Voleu recordar com va ser aquell concert? Aquí.

El 24/3 a Mataró, al teatre Monumental. Hem perdut el compte dels cops que hi vam arribar a actuar durant la gira passada. La majoria va ser al Privat, on sempre ens han tractat fantàsticament bé i on esperem poder tornar ben aviat. Recordeu el primer dia de les Martes?

I finalment tenim el 25/5 al Teatre Joventut de L’Hospitalet. Un lloc on no hem actuat mai, on tota la història amb els Amics està per escriure. Us hi esperem!

I recordeu, fins el dia 5 de gener podeu reservar Espècies per catalogar a les botigues FNAC. Un CD-Single que inclou (entre d’altres) la cançó “El que tenim” de l’anunci de Damm i la versió d’El Barbero de Sevilla que vam fer pel programa Òpera en texans del 33. I pels que us havieu queixat que no podieu anar fins a BCN a buscar la targeta, que sapigueu que ja es pot reservar el disc online amb CD-Single de regal inclòs. Us l’enviaran a casa a partir del 14 de febrer.

Salut!

Apunta’t a la newsletter