Amics,
han estat quatre setmanes fantàstiques. Vam començar l’aventura el dia 7 de novembre a Girona i avui ja podem dir que hem fet arribar el vaixell al port. Hem acabat de gravar Espècies per catalogar. Ha estat com un part: expectativa, ganes, stress, emoció, sotracs emocionals, pics d’alegria (on et posaries a ballar així), veure-ho tot molt clar, veure-ho tot negre… Però això també és un conte amb un final feliç i al final màgicament tot s’acaba posant a lloc i el disc surt. Això no vol dir que tot ja estigui fet ni molts menys. Ara queda l’apassionant món de la mescla i de la masterització. Un procés molt meticulós i llarg que en Ferran Conangla anirà fent a poc a poc tot solet. D’aquí en sortirà la còpia mare que anirà de pet cap a la fàbrica on el disc es multiplicarà una vegada i una altra. Paral·lelament l’Ibai ja està treballant en el disseny del disc. Ull perquè si les fotos de l’altre us van agradar, aquí s’està superant!

Ha estat una setmana guapa també pels concerts. La nostra webmaster (o webmistress), la Laia Marquès, ens ha posat una pestanyeta perquè la informació sobre els nous concerts estigui més ordenada i sigui més fàcil de consultar. Feu-hi un cop d’ull. Ara hi teniu tota la informació desglossada: lloc, hora, preu, enllaç per les entrades… De moment els quatre concerts que hi ha van com un koete. El primer dia al Coliseu es va omplir en 12 hores! Pel segon queden poques entrades. I els dos de Manresa també van a molt bon ritme. Gràcies a tots per la confiança en aquestes noves cançons que ben aviat coneixereu.

La setmana que ve farem una parada en el ritme de posts al bloc. Després de la tempesta necessitem una mica de calma. Reposar, fer om. De totes maneres, si podem anunciar concerts nous els anirem posant a la llista. De moment sí que us podem anunciar el concert de Mataró al Teatre Monumental del dia 24 de març. Les entrades les podeu trobar aquí.

Una abraçada i fins d’aquí una setmana.

 

Apunta’t a la newsletter