Amics,
el 2011 es va acabant. Avui a les 12, tot tornarà a començar una altra vegada. Raïm, cava, turrons i bons propòsits per encarar el 2012, un any encara per catalogar. Abans d’escriure aquest post pensàvem que havia estat un any poc actiu per Els Amics de les Arts. Si ho mires fredament la gira es va acabar al febrer i des de llavors hem estat preparant el nou disc. Punt i final. Però no és del tot així. Han passat moltes coses. I la millor manera de reviure-les és buscant 5 dels posts més importants d’aquest any.

9 de febrer de 2011. Season Finale #1
O com intentar descriure els dos dies de final de gira al Palau de la Música.

27 de maig de 2011. …then we take Berlin
Qui ens ho havia de dir…

27 de setembre de 2011. Bed & Breakfast: Disc d’or
Les cireretes del pastís sempre es posen al final.

14 d’octubre de 2011. Season Premiere
Tornant a escriure al bloc després de tan de temps.

14 de novembre de 2011. Espècies per catalogar
La nova criatura.

Val a dir que la cosa més gran que s’ha fet en aquest bloc ha estat la secció “El meu B&B” amb els vostres escrits. No n’hem posat cap perquè seria injust triar-ne un i deixar fora els altres. Però des d’aquí, un cop més gràcies per participar i per fer que aquest bloc estigués més viu que mai.

Ens veiem/llegim l’any que ve! A partir del 14 de febrer la cosa ja començarà a fer baixada. Recordeu que anem actualitzant la llista de concerts. Per cert, ja no hi ha entrades pel segon dia al Kursaal! ESPECTACULAR! Si algú volia venir que sàpiga que encara en queden pel primer.

Una abraçada ben forta i agafeu-vos ben fort que el 2012 serà intens.

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter