Família,
ha estat una setmana molt guapa. En Pol i en Ramon ja han gravat totes les bases. Ara mateix els baixos i les bateries sonen a tot drap i ja comencem a posar-hi pianos, guitarres… Hem fet de l’estudi casa nostra. Com veureu al video tenim una sala d’estar, una cuineta, una màquina de cafès… Podríem viure a l’estudi. Això és com un microclima. Surts a fora i et fan mal els ulls del sol, no saps quin dia és, tens fred…  Aquí el temps va diferent: les hores volen. Comences al matí i ja és hora de dinar; t’hi poses a la tarda i ja plegues. Però molt bé. Tenim en Ferran Conangla a tope sense deixar-nos baixar la guàrdia. Tot pinta molt i molt bé.

Aquí teniu el video que us vam prometre… Preparats? Acció!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PFynwQ9w_mU]

Ben aviat la segona part amb dos microsingles!

I res més. Molt bon cap de setmana.

Salut!

PD: Ah! Una última coseta. Ja ens hem decidit: dilluns farem oficial el títol del nou disc.

Apunta’t a la newsletter