Amics, aquesta setmana recta final de la gravació del disc (foto: Ibai Acevedo)

Amics,
moltíssimes gràcies a tots per aquesta càlida acollida del que serà el nostre primer concert de presentació del disc Espècies per catalogar a la ciutat de Barcelona. El divendres al vespre, quan sortíem de la maratoniana sessió de gravació, l’organització del Festival de Guitarra ens van contactar per dir-nos que s’obria un altre Coliseum, i això ho heu fet possible tots vosaltres. Així doncs, avui dilluns a les 9 del matí el Festival de Guitarra via servicaixa posa a la venda les entrades pel segon Coliseum d’Els Amics pel divendres 27 d’abril a les 21:00 h. Les entrades les podeu aconseguir aquí.

I ja que parlem de concerts, demà dimarts a les 6 de la tarda es posen a la venda les entrades pels dos primers concerts de la gira Espècies per catalogar. Serà al Teatre Kursaal de Manresa. Les entrades i tota la info les podeu trobar aquí.

I més coses: aquesta setmana recta final de la gravació. Ens espera una setmana intensa per enllestir el disc. En Ferran Conangla, el productor, està al 200% i no se li escapa res: que si recordeu que falta una melòdica, o la pandereta de no ser on, o les veus del tema tal… I mica en mica, el seu full de ruta de “coses a fer” es va completant. Família, ja comencem a veure la meta.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter