Amics,
com que ahir van sortir moltes preguntes sobre les reserves i els CD-Single, avui en contestem algunes.

S’ha de fer en persona, o es pot fer per internet?
No es pot fer per internet però si teniu un amic que s’escapi fins a una FNAC us ho pot reservar sense problema.

Es pot reservar en qualsevol FNAC d’Espanya o només de Catalunya? Que a València també en volem!
Es pot reservar en qualsevol Fnac d’Espanya. Perpinyà i el sud de França encara no.

Uoooohhhh!! Disc el dia 14 de febrer? Sou romantics, eh? El dia de sant Valentí!!
Bé, la data no la triem nosaltres. És aquest dia com hagués pogut ser un altre. Però ja que ens ho preguntes… nosaltres som de Sant Jordi.

Ara que hi penso el divendres se’ns ha girat feina: comprar entrades pel concert al Coliseum i reservar el CD. Em deixo alguna cosa?
Sí. Sembla que tot passa divendres. Però pensa que la reserva del CD es pot fer durant un mes i mig: des del 25 de novembre fins al 5 de gener. No és com un concert, no cal córrer.

Lo dicho, ¿vale para cualquier FNAC nacional o sólo para las de Cataluña? Sáquennos de este sinvivir. Por cierto, podíais marcaros una gira promocional por TODAS las FNACs y visitarnos para presentar el disco en Madrid .
Por supuesto, como hemos dicho antes estará disponible también en Madrid. Seguro que durante la gira de presentación de Espècies per catalogar también os visitaremos. Nos cuidásteis mucho el año pasado.

Bon dia! Una pregunta… Si els de “poble” aconseguim aquesta targeta perquè algú ens la compra o el que sigui… després també haurem d’anar a buscar el cd a l’FNAC? O el podrem comprar a qualsevol lloc? Gràcies!
S’ha de recollir a un FNAC però no cal que siguis tu. Qualsevol que porti la targeta li donaran el CD-Single quan compri el disc.

I els de les Illes ho podem fer d’alguna manera??? M’encantaria poder tenir el CD i el CD single… JO EL VULL!!!!!!!!!!! En un dia com avui, tanta sort que hi ha una bona notícia!!!
Ostres! Quin greu. En tot cas és una cosa que FNAC i Discmedi han acordat. Nosaltres sabem poca cosa més del que us hem dit.

De totes maneres (i això val per totes les preguntes), qualsevol dubte que tingueu sobre el disc i el CD-Single us el podran resoldre millor a discmedi@discmedi.com. Ells us poden donar resposta a qualsevol altra qüestió.

Salut!

Apunta’t a la newsletter