Amics,
per començar amb força aquest matí de dilluns volem compartir amb tots vosaltres el títol del nou disc d’Els Amics. Han estat molts mesos jugant a fer títols. De fet, era l’esport més habitual a les hores mortes de furgoneta, a l’estudi fent cançons, assajant, a les proves de so etc. Tenim llistes i llistes de no-títols.

Però finalment, sí:  Hem trobat un títol que ens fa feliços a tots quatre. Que resumeix el que respira el disc en la seva globalitat. Que si el busques a google trobes coses força rares (ja ho veureu quan feu un google imatges). Que ens agrada com queda escrit. Que és curt, marca de la casa.  Per constatar que era un bon títol hem fet enquestes i rigoroses proves memotècniques i d’opinió a les nostres iaies, mares i amics. I l’hem trobat. La nova criatura es dirà Espècies per catalogar.

Avui comença la segona setmana de gravació. Ja comencen a sonar els pianos i les guitarres. Ja s’insinuen algunes veus… Ben aviat més notícies!

Bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter