Amics, avui divendres passa de tot.

U: Es posen a la venda les entrades pel primer concert d’Els Amics a la ciutat de Barcelona al Teatre Coliseum. Les podeu trobar aquí.

Dos: a partir d’avui podeu fer la pre-reserva a l’FNAC d’Espècies per catalogar. Com ja us vam explicar, la prereserva dura fins al fins al 5 de gener. Des del 14 de febrer en endavant, quan l’aneu a recollir, us entregaran el disc amb un Cd-Single de col·leccionista.

El nostre cor de gòspel per catalogar: l’Eva, la Silvia, la Mercè, la Mirabai, la Glòria, la Marta, la Raquel, l’Andrea, la Laia Riera i la Cristina i l’Enric (el director).

I tres: us volem ensenyar el nou microsingle#3 d’una cançó del nou disc. En el microsingle hi han col·laborat un cor de gòspel de 10 noies (i un director) que canten com els àngels en una de les cançons del nou disc. Feu-hi un cop d’ull!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KCyqawP3lGc]

Salut i bon cap de setmana!

Apunta’t a la newsletter