(Foto: Carles Rodríguez)

Amics,
com esteu? Avui hi ha vàries notícies.

A) Dilluns, 7 de novembre de 2011, entrem a gravar el nou disc. Sí, sí. L’espera ha estat molt llarga però per fi hem arribat a bon port. Tot i tothom és a punt. Només falta apretar REC i que les cançons comencin a sonar. Seran dies molt intensos. La gravació ens tindrà ocupats pràcticament tot el mes de novembre.  No us podem convidar a tots a venir a veure com gravem però ens comprometem a penjar a vídeos i cròniques regularment explicant-vos tot el procés. Dilluns comença l’aventura.

I més coses…

B) Encara no tenim el títol definitiu del disc però tenim molt clar quins noms no li posarem. De la nostra llista de 700 descartes (volent dir títols desestimats. De Descartes només n’hi ha un) aquí us presentem en primícia absoluta el Top 5 de No-Títols.

5- Bed & Breakfast 2
Si una cosa funciona, per què tocarla?

4- Fred a Belfast
Un homenatge a tots els que han pronunciat el títol de l’anterior disc malament: “Bread & Breakfast”, “Fred & Breakfast”, “Brett in Belfast” i “El món d’en Beakman”.

3- Temes Nous
Ens deien… “Quan fareu temes nous?”

2- Dani Alegret i tres més
Sabeu qui el va proposar?

1- Polk-Fop
Rebentant la terminologia musical.

Si algú té alguna altra proposta la podeu deixar en forma de comentari o a través del hashtag #notitoldiscamics

C) Les famílies de Facebook i Twitter segueixen creixent. Actualment ja som més de 15.000 a Twitter i estem a punt de passar la barrera dels 40.000 a can Mark Zuckerberg. Moltes gràcies per el vostre suport!

Ens veiem dilluns.
Bon cap de setmana!

Apunta’t a la newsletter