Amics,
avui és un dia molt gran. Com ja us vam dir el divendres, comença la gravació del nou disc. Una aventura que ens tindrà ocupats pràcticament tot el més de novembre: la d’enregistrar les idees que tenim al cap de la manera més fidel possible. Aquí teniu la colla d’expedicionaris, els tripulants del vaixell, els escaladors que intentaran fer via. Marxem de viatge però no patiu que portem un petit GPS per deixar una finestra oberta. Anirem informant per a tots aquells que estigueu interessats en seguir el procés. Atents al bloc i al Twitter! Això ja ha començat.

Molt gran la rebuda que ha tingut la iniciativa de buscar quins títols no hauria de tenir el disc. Hem fet una sel·lecció dels que ens han cridat més l’atenció entre tots els que vau dir a través del hashtag #notitoldiscamics i els comentaris al post. N’hi ha de molt bons:

– Fish and Chips
– Made in Gòsol
– Grans èxits
– Pensió Completa
– Est tut mir leid
– Carretera i Mandra
– Justin Bieber’s Lonely Hearts Club Band
– HappenED
– Toquem tots els pals
– S’intentarà
– No era la nostra intenció
– We are locals
– Los Petrosuperheroes
– Anxovar-me amb tu és el millor que hi ha
– What? The Holidays?
– Tesis dels Caramels (anagrama)

Salut!

Apunta’t a la newsletter