Amics,
avui tenim un post molt i molt carregat de coses.

Ja tenim la data oficial de llançament del nou disc Espècies per catalogar. Serà el dimarts 14 de febrer. Sembla que el dia quedi una mica lluny però entre un cosa i l’altre, nadal i reis ja ho tenim a tocar! Per celebrar la publicació del disc, les botigues FNAC obriran aquest divendres 25 de novembre un període de reserves pels més matiners. I tots aquells que el reserveu tindreu un petit obsequi. Què? Qui? Quan? Com? Anem a pams.

Quin obsequi serà?
Un CD Single especial llançament per a col·leccionistes.

Quines cançons hi haurà?
El single del nou disc, la cançó instrumental El que tenim que vam escriure especialment per l’anunci de Damm, la versió de El Barbero de Sevilla (a partir del minut 2:14) que hem enregistrat per al programa Òpera amb Texans i que ben aviat s’emetrà pel 33 i alguna altra coseta. Esperem que us agradi la idea. Hi ha molta gent que ens ha demanat especialment la cançó de l’anunci de Damm i hem cregut que és una bona manera de fer-la arribar a la gent.

Què s’ha de fer?
És molt fàcil. Molt fàcil? Ara ho veurem. S’obrirà un període de reserves a les botigues FNAC (no només de Barcelona, també a València, Bilbao, Madrid…) que durarà des del 25 de novembre de 2011 fins al 5 de gener de 2012. Això no és com les entrades anticipades. Tothom que faci la reserva dins del període el tindrà. A canvi de 5€ us donaran aquesta targeta amb un codi de barres que heu de guardar fins el dia del llançament.

I quan tingui la targeta, què?
Quan aneu a recollir el nou disc a partir del 14 de febrer, presentant la targeta us descomptaran els 5€ que ja heu pagat i a més us donaran el CD-Single especial llançament.

Ja està?
Sí, ja està.

Ah… Molt bé…Com esteu?
Bé. Anar fent.

Fareu post demà?
Ho intentarem. Si no diem res ens llegim dimecres.

Apunta’t a la newsletter