Al final d'aquest post trobareu unes imatges inèdites que de moment només ha vist aquesta vaca de Cornellà de Terri. Ens consta que en presenciar el que veureu va quedar tan frepada que encara aguanta en aquesta mateixa postura a dia d'avui. Llengua a fora included.

Amics,
setmana molt i molt intensa. Els dies abans d’entrar a l’estudi s’acumula tot. Encara que ho hagis volgut fer tot amb molta previsió i que et sembli que ho tens lligat, sempre hi ha 50.000 coses pendents a última hora. I ho has d’intentar solucionar de la millor manera possible. A vegades són coses que has anat posposant i a vegades són imprevistos que venen en el pitjor dels moments. Hem tingut una mica de tot. De fet, portem dues setmanes on hem assajat molt menys del que ens hagués agradat atenent a aquestes “altres coses”.  Per sort, les cançons ja estaven fetes i les lletres escrites. A més, amb en Pol i en Ramon portem assajant des del juny i això ens dóna certa tranquil·litat de cares al primer tram de la gravació. Si us som sincers, estem esperant amb candeletes aquest pont de Tots Sants per a poder carregar piles i desconnectar de tot això uns quants dies.

Eh! Però no tot són coses feixugues. En alguns aspectes no ens podem queixar. Segueixen sortint concerts a un ritme vertiginós. Alguns a molts mesos vista! Un seguidor va fer un tweet l’altre dia on s’anunciava un concert nostre a Cornellà el 27 d’octubre… de 2012! O sigui que d’aquí un any just! Per sort hi ha moltes coses bones que estan passant que no trigaran tant a arribar. Per exemple, en breu començarem a tenir informació sobre la venda d’entrades per a algun dels primers concerts de la gira. Ja veieu que la gent va amb molta antelació! De seguida que hi hagi alguna cosa en ferm, sereu els primers en saber-ho través d’aquest bloc. O sigui que estigueu atents. Ah! Si algú té informació sobre el dia que es posen les entrades a la venda al seu poble o a algun lloc que conegui, no dubteu en posar-ho com a comentari.

Ja veieu: hem començat amb coses feixugues, al segon paràgraf la cosa s’ha anat animant i al tercer ve una cosa que sabem que a molts us agrada: un vídeo d’Els Amics. El volíem publicar demà però amb el dia tan lleig plujós que està fotent hem pensat: “Què coi! Una mica d’alegria pels internautes que visiten el bloc”. Amb tots vosaltres, les primeres imatges del procés de creació del disc. Gravades durant l’stage que vam fer al setembre als Estudis Ground de Cornellà de Terri. Amb la cançó Friends de Flight of the Conchords sonant de fons.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ngB0Uk4C27s]

Fins la setmana que ve. Bon pont (i Bones Fires pels de Girona)!

Apunta’t a la newsletter