Amics,
Bed & Breakfast és disc d’or. La notícia ens fa tan feliços que hem volgut obrir el bloc per dir-vos novament GRÀCIES. Fa molt poc temps no ens hauríem ni imaginat que es poguessin arribar a distribuir més de 30.000 còpies d’un CD nostre. Avui és una realitat gràcies a vosaltres.

Estem molt agraïts a tothom. Primer a tu, que el vas comprar, a tu que l’has regalat, a tu que te’l van deixar, a tu que has vingut a tants concerts, a tu que en vas fer un ressenya en el teu petit bloc, a tu que et vas penjar un video nostre al teu mur, a tu que segueixes aquesta web cada dia… I a la gent de Nòmada57 (Pere i Quim) per confiar en això des del principi, a l’Àlex en Jordi i tota la gent de Discmedi, a l’Albert, la Bego, la Montse, l’Ariadna, en Javi i l’Aitor de NoSonores, a en Kurti, a en Tete, a la Bed & Banda (Ramon, Sidru, Genís, Andrés, Pol, Àlex), a en Quim Sitjes i l’Àlex Reviriego perquè aquest disc té molt d’ells, a en Dídac, a l’Ibai Acevedo, la Laia Marquès, l’Adrià Fontcuberta, El Capitán, en Marc Bernabé, a l’Álvaro i la gent de Warner Chapel i a tota la gent dels mitjans perquè sempre ens han tractat molt bé.

Gràcies a tots per la vostra resposta via Facebook i Twitter quan vam anunciar ahir que en passaria “una de grossa”. Molts de vosaltres heu aprofitat per preguntar-nos sobre el nou disc. Que sapigueu que hi estem treballant i que si fos per ganes el treuríem demà mateix… però encara no hi ha terra a la vista. De moment disfrutem d’aquesta empenta fantàstica per seguir treballant en les noves cançons encara amb més força.

Una abraçada ben forta i esperem poder tornar-nos a veure ben aviat.

Els Amics de les Arts

PD: Si voleu saber més cosetes, també en parlen a la web d’enderrock.

Avui ho celebrem així no?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e9rcaBh1FxU]

Apunta’t a la newsletter