Amics,
Bed & Breakfast és disc d’or. La notícia ens fa tan feliços que hem volgut obrir el bloc per dir-vos novament GRÀCIES. Fa molt poc temps no ens hauríem ni imaginat que es poguessin arribar a distribuir més de 30.000 còpies d’un CD nostre. Avui és una realitat gràcies a vosaltres.

Estem molt agraïts a tothom. Primer a tu, que el vas comprar, a tu que l’has regalat, a tu que te’l van deixar, a tu que has vingut a tants concerts, a tu que en vas fer un ressenya en el teu petit bloc, a tu que et vas penjar un video nostre al teu mur, a tu que segueixes aquesta web cada dia… I a la gent de Nòmada57 (Pere i Quim) per confiar en això des del principi, a l’Àlex en Jordi i tota la gent de Discmedi, a l’Albert, la Bego, la Montse, l’Ariadna, en Javi i l’Aitor de NoSonores, a en Kurti, a en Tete, a la Bed & Banda (Ramon, Sidru, Genís, Andrés, Pol, Àlex), a en Quim Sitjes i l’Àlex Reviriego perquè aquest disc té molt d’ells, a en Dídac, a l’Ibai Acevedo, la Laia Marquès, l’Adrià Fontcuberta, El Capitán, en Marc Bernabé, a l’Álvaro i la gent de Warner Chapel i a tota la gent dels mitjans perquè sempre ens han tractat molt bé.

Gràcies a tots per la vostra resposta via Facebook i Twitter quan vam anunciar ahir que en passaria “una de grossa”. Molts de vosaltres heu aprofitat per preguntar-nos sobre el nou disc. Que sapigueu que hi estem treballant i que si fos per ganes el treuríem demà mateix… però encara no hi ha terra a la vista. De moment disfrutem d’aquesta empenta fantàstica per seguir treballant en les noves cançons encara amb més força.

Una abraçada ben forta i esperem poder tornar-nos a veure ben aviat.

Els Amics de les Arts

PD: Si voleu saber més cosetes, també en parlen a la web d’enderrock.

Avui ho celebrem així no?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e9rcaBh1FxU]

Comentaris

 1. Laia

  Gràcies a vosaltres per tot el que ens heu donat en aquesta gira!!! I felicitats pel disc d’or!!! Realment us el mereixeu 🙂

 2. Mireia

  Felicitats Amics! Un disc d’or més que merescut!!! I com sempre dic, les gràcies us les hem de donar a vosaltres per ser com sou 🙂

 3. Marta( I love amics de les arts)

  Moltes moltissimes felicitats!!!! Us ho mereixeu tot! Gràcies a vosaltres pels 8 cocnerts als que vaig anar,per les bromes entre cançó i cançó,gràcies pels bons moments de despres del concert! En definitiva,gràcies per tot!

  Ens veiem a la gira del nou disc!

  Mitjons,petons i discos d’or!

  I LOVE AMICS DE LES ARTS!

 4. David

  No sou grans, sou ENORMES!!!!

  Moltes felicitats pel Disc d’Or, i molta salut per seguir treballant en més cançons genials!!!!

 5. elena

  moltes felicitats tinc un fill de 6 anys que va cantant les vostres canços per les cantonades i el de deu també, enhorabona

 6. Alícia

  Ja us ho he dit però ho torno a fer…ENHORABOOOOOONAAAAA!!!!
  No em puc imaginar el que sentiu, però us ho mereixeu!
  Un petonarro!!!

 7. Yas

  FELIÇTATS EXTREMES NOIS!!!!!!!!!

  Sou tan genials que seguiu donant notícies tot i “no fer res”. M’he sentit com aludida per la part de les ressenyes al bloc. Hihihi. Us mereixeu tot aixo i més! Quan torneu us farem entre tots disc de platí!

  Molts mitjons, petons i americanes!

 8. Glòria

  ueee enhorabona!!! 😀 ara a fer un bon segon disc i a pel segon disc d’or!!! ja tinc ganes d’escoltar-vos cosetes noves i nous gags jejeje

 9. Laura

  MOLTÍSSIMES FELICITAAAAAAATS!!!

  Us ho mereixeu, això i molt més!!
  MOLTES GRÀCIES a vosaltres per formar part ja de la nostra vida! Que encara que ara tot això estigui una mica inactiu sabem que quan torneu, els nervis de cada dia en obrir el blog i veure què expliqueu ens tornaran a fer tan feliços com sempre!!

  Us esperem amb moooltes ganes!!

 10. marionakazumi

  ai, Amics, que contentes que estem!! (ho dic per mi i per la irene, que se n’ha anat a viure a Austràlia i està una mica desconnectada)

  només podem donar-vos les gràcies a vosaltres, per haver-nos donat un 2010 i un 2011 tan meravellosos i plens de concerts i grans moments.

  No us imagineu fins a quin punt heu arribat a formar part de les nostres vides i heu tornat a unir dues amigues del cole que sí que s’anaven veient de tant en tant, però que ara sempre troben un moment per anar a veure els Amics i fer-se un cap de setmana a València o a Madrid.

  doncs això, que moltes gràcies per fer les nostres vides una mica més alegres!

  i moltes felicitats!

 11. Marina

  Moltissimes felicitaaats amics i enhorabona pel disc d’Or. A casa estem tots impacients per sentir les noves cançons! 🙂

 12. ana

  La veritat es que amb tant comentari tan maco un no sap ben be que dir…em repetire com la resta de la gent i direm : moltes felicitats!!ho s’ho mereixeu!i tambe em repetire en dir que les gràcies us les donem a vosaltres per ser com sou.

  El món de la música es un món molt dificil i més avui dia que costa fer-se un lloc…però vosaltres ho heu fet, heu aconseguit alló que voliau (més inclús) i ho he fet amb un gran disc i amb tota una dedicació, amb tot un treball al darrera i amb lo més important sent vosaltres mateixos i per aixó heu aconseguit que mica en mica cada vegada hi haguessin més “amics” i estic segura que aquesta “familia” seguira creixent perque sou genials i sobretot grans persones!

  I de nou moltissimes felicitats!!!us ho mereixeu!

  Un peto
  ana

 13. Mireia

  Felicitats Joan Enric, Eduard, Dani i Ferran! Espero que només sigui el primer disc d’or que poseu a l’estanteria del vostre estudi!

  Us ho mereixeu per ser com sou i per fer-nos tan feliços!

  Per cert estic molt contenta perquè a la web de l’Enderrock llegeixo entre línies que el disc va bastant avançat, i dieu que la propera gira serà a principis de 2012! I això vol dir que ens veurem i sentirem més aviat del que em pensava!

  Xin-xin per vosaltres! 🙂

 14. Guillem

  Ei Amics! Moltes felicitats!!! Disc d’Or!!! Això és molt gros, eh? I encara més arribar-hi quan fa tant de temps que heu tancat gira i, sobretot, quan fa més de 7 mesos (!!!) de la mítica (què dic mítica: mitiquiquíssima) nit del Palau.
  Gràcies per tot el què ens heu donat i per ser així com sou.
  Fins aviat!

 15. Sílvia

  Gran notícia! ENHORABONA! Us ho mereixeu! El treball ben fet sempre acaba donant bons fruits. Realment l’energia positiva que transmeteu en les vostres cançons i el tracte tan proper i afable amb els vostres seguidors ha arribat ja a molta gent. Continueu per aquest camí..!!

 16. xaviblanch

  ja intuiem per aqui que aquest disc valia el seu pes en or, pero sempre esta be que algu ho certifiqui. De tota manera, MOLTES FELICITATS AMICS!!!! Us ho mereixeu. Que ho disfruteu molt!!!!

 17. Eladi Martínez

  L’enhorabona, l’agraïment compartit, la il.lusió i unes immenses expectatives en l’espera del nou disc. Teniu el llistó molt alt i entenem que us vulgueu agafar tot el temps necessari per no decebre ningú (vosaltres els primers).
  Personalment jo només vaig assisitir a un concert de la gira (el número 100 al Sielu de Manresa, tot iq ue abans m’havia quedat a les portes dues vegades…), però a través del bloc i de tots els vídeos del youtube que m’he empassat i de totes les cròniques i reportatges que us he llegit en diversos blocs… tinc la sensació d’haver estat a gairebé a tots.
  Ah! I els meus fills Ona (3 anys) i Roc (6) també se saben un bon grapat de les vostres cançons i les hem cantat moltes vegades al cotxe.

  En fi, que molts PETONS DE COLORS per a vosaltres 4 i per a tota la comunitat que us seguim al darrere i fins aviat.

 18. Anònima

  Quan es vau acomiadar al Palau de la Música el 7 de febrer passat, deiu que l’únic objectiu que us fixaveu a partir del moment que sortissiu per la porta era fer un disc que estigués a l’alçada de les ganes, de les expectatives i de la vida que nosaltres hi hem posat.
  Estem segurs que no ens decebreu i que entre tots tornarem a fer que el nou disc torni a ser Disc d’Or.
  Moltíssimes felicitats!!

  1. Laia

   Va ser una frase molt maca i també crec que no ens decebran pas! El nou disc segur que serà genial!

 19. Marta Mulà

  Moltes Felicitats Amics! Us mereixeu el disc d’or i molt més! Ara a per el de diamant! 🙂

 20. Joey T&B

  Moltes felicitats !!! La veritat és que us ho mereixeu … però ja comencem a tenir tots una mica de “mono”

 21. Anna S.

  Moltíssimes felicitats nois!!!
  No hi ha ningú que s’ho mereixi més que vosaltres.
  Molts petons.

 22. Mercè

  Orgullosos de tenir la vostra música per escoltar-la! Jo hi estic molt enganxada tant que estic embarassada i ja li fico la vostra música a la panxa perquè s’acostumi a vosaltres 🙂 Felicitats guapos!!!! Amb moltes ganes de veure-us un altre cop en concert…!!!

 23. lali

  Moltes felicitats!!!!! us ho mereixeu i us ho heu guanyat, Amics!!,
  disc d’or, es que el disc és d’una gran qualitat artística …..
  …….i això no fa més que começar!!!!
  …..per mi que us han fet a mida……

 24. Sergi

  Moltes feliçitats amics!!!
  Ja esperant el vostre proper treball,i la gira.
  Per cert,que en sabeu del making off,que es va gravar durant la gira b&b,esperava
  que surtis a la llum,amb les impressions del pùblic.
  Una abraçada i fins aviat.

 25. Nora

  FELICITATS TREMPATS!!
  I aprofiti per agraïr a en Ferran que continuï gaudint de Cadaqués i s’hi deixi caure de tant en tant, com dissabte passat, ara que encara existeix… 😉

 26. Clàudia (semimartaprivat)

  Ep! La semimarta encara no havia escrit ni felicitat els amics a la web (la via twitter ja la tinc coberta) jaja davant d’això…què dir-vos que ni jo ni ningú us hagi dit fins ara? Sou impressionants, seguiu treballant en aquesta nova criatura, el cd nou, i gaudiu fent les cançons, que segur que són genials! Per aquí us enyore moltíssim, no tardeu en tornar eh
  Un petó molt gran de part de la sempre vostre, semiMarta.

  pd. Records per tots quatre, en Joan Enric ja em va dir que us els donaria el dia que me’l vaig trobar al tren a mig Agost, però tot i així ho reitero, que no falti! Un petó!

 27. gusmi

  Felicitats pel disc d’or… sou uns craks… Ja esperem amb moltes ganes el nou disc i la nova gira…. fins aviat!!

  Un company de viatge al tren!! Records Joan Enric!!

Deixa un comentari