Amics,
Com esteu?

Nosaltres molt bé. L’estiu (en comparació al 2010) ha anat passant a poc a poc. Ara remiràvem els últims posts i ens hem adonat que vam escriure per última vegada el 5 de juliol. Molt de temps per un bloc que en “Temporada Alta” l’alimentem a post per dia. Les darreres entrades eren de l’Entre Línies, Berlin, Madrid, València, el Palau… Tot plegat queda molt lluny.

Sabem que molts de vosaltres tenieu ganes post (hem anat llegint tots els vostres tweets, els vostres mails, els comentaris…) però nosaltres necessitàvem parar, allunyar-nos durant una llarga temporada del bloc per poder fer i estar per altres coses. Per tornar a ser els quatre i prou, per tornar a agafar una guitarra i quatre acords (en algun cas, tres) i començar de zero, per madurar les noves idees, per anar de vacances…

Encara necessitem temps perquè estem enmig d’aquest procés d’escriure, d’assajar, de fer noves cançons i, ara per ara, no sabem quan s’acabarà. Pels que ens heu escrit preguntant pel nou disc només dir-vos que va molt bé, que tenim moltes bones vibracions amb les cançons noves i que esperem que el dia que surtin les rebeu tan bé com les del Bed & Breakfast.

I fins aquí, senyores i senyors. Aquest post no vol dir que aquest bloc es reactivi avui: hem passat a dir hola i tornem a amagar-nos. Però estem pensant molt amb el bloc i tenim vàries idees per fer noves seccions de cares a la pròxima temporada… Ja n’anirem parlant quan comenci tot plegat.

Salut i… no news is good news!

PD: Per cert, ahir al 33 van fer un documental sobre l’Acústica 2010 on hi havia tres visions del festival: la de la organització, la dels Cabriolets i la nostra. Pels que no l’hagiu pogut veure, el repeteixen el dia 3 de setembre a dos quarts d’1 del migdia.

PD2: En Kurti i la Bed & Banda també estan bé.

Apunta’t a la newsletter