Amics a l'Entrelinies (foto: Olga R. Trujillo)

Alerta! Canvi en l’horari d’emissió de l’Entrelínies:

Amics, ja tenim data: el dimarts 5 de juliol dimecres 29 de juny després del programa “La Partida de Tv3” s’emetrà el programa Entrelínies (hora: pels volts de la mitjanit) que recull la part final de la nostra gira “Zee German Tour” per terres germàniques: d’Hamburg, l’univers cogombre, fins a la màgica Berlin. Van ser 10 dies molt intensos, amb molts quilòmetres a l’esquena. Amb molta kartofen, bratwurst i sauerkraut. Amb uns quilets de més, tot s’ha de dir. Amb una cervesa fresca espectacular. Amb moltes hores de son. Amb catedrals de conte de fades com la de Köln. Amb pobles de postal com el de Tübingen. Amb ciutats infinites com Köln, Hamburg o Berlín. Amb gent molt i molt maca que ens vam anar trobant: des de les lectores de català (l’Eli, la Maria, l’Assumpta, la Betlem, la Clara, l’Imma i la Queralt) que estan duent una tasca immensa ensenyant la nostra cultura fora del país, fins a uns estudiants motivadíssims amb ganes de conèixer coses de casa i un públic  entregat en els concerts. Agrair també des d’aquí la feina de la Joana de l’Entrelínies i la seva gran motivació alhora d’enregistrar el documental, i la feina d’en Carlos, el nostre roadmanager, per cuidar-nos durant més de 2000 km tan de dia com de nit. Des d’aquí gràcies a tots per la vostra calorosa acollida a Alemanya. Tornarem!

I més coses. A més de totes les emocions que ens vam endur del tour, hem tornat amb algunes de les notres lletres traduïdes a l’Alemany per estudiants de les universitats. Així doncs, podreu trobar una nova pestanya al bloc amb el flamant títol “Lletres” amb les lletres. Doneu-li un cop d’ull aquí.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter