Amics a l'Entrelinies (foto: Olga R. Trujillo)

Alerta! Canvi en l’horari d’emissió de l’Entrelínies:

Amics, ja tenim data: el dimarts 5 de juliol dimecres 29 de juny després del programa “La Partida de Tv3” s’emetrà el programa Entrelínies (hora: pels volts de la mitjanit) que recull la part final de la nostra gira “Zee German Tour” per terres germàniques: d’Hamburg, l’univers cogombre, fins a la màgica Berlin. Van ser 10 dies molt intensos, amb molts quilòmetres a l’esquena. Amb molta kartofen, bratwurst i sauerkraut. Amb uns quilets de més, tot s’ha de dir. Amb una cervesa fresca espectacular. Amb moltes hores de son. Amb catedrals de conte de fades com la de Köln. Amb pobles de postal com el de Tübingen. Amb ciutats infinites com Köln, Hamburg o Berlín. Amb gent molt i molt maca que ens vam anar trobant: des de les lectores de català (l’Eli, la Maria, l’Assumpta, la Betlem, la Clara, l’Imma i la Queralt) que estan duent una tasca immensa ensenyant la nostra cultura fora del país, fins a uns estudiants motivadíssims amb ganes de conèixer coses de casa i un públic  entregat en els concerts. Agrair també des d’aquí la feina de la Joana de l’Entrelínies i la seva gran motivació alhora d’enregistrar el documental, i la feina d’en Carlos, el nostre roadmanager, per cuidar-nos durant més de 2000 km tan de dia com de nit. Des d’aquí gràcies a tots per la vostra calorosa acollida a Alemanya. Tornarem!

I més coses. A més de totes les emocions que ens vam endur del tour, hem tornat amb algunes de les notres lletres traduïdes a l’Alemany per estudiants de les universitats. Així doncs, podreu trobar una nova pestanya al bloc amb el flamant títol “Lletres” amb les lletres. Doneu-li un cop d’ull aquí.

Salut a tots!

Comentaris

 1. Laura

  Bon diaaaaa!!! M’agrada, m’agrada que sigui el 29!! Res millor per afrontar l’últim dia d’exàmens que anar a dormir el dia abans amb un bon reportatge sobre vosaltres!! 🙂

 2. Mar

  Només aixecar-se i ja hi ha un post!! Ja tinc ganes de veure com sera l’Entrelínies. Petons Amics!

 3. Marc Bataller

  Booon dia a tothom!!! Noticia perfecte per començar el dilluns 🙂
  Apuntat queda. El dia 29 queda reservat!

 4. Laia

  Uaaaaa!!! Estar a la feina, obrir el bloc i veure l’actualització és tenir piles per tot el diaaaa i per uns quants més! Doncs, dimecres que ve a mirar l’Entre Liníes! Vagi molt béeee nois!!!

 5. Mar i Salva

  Ens ho apuntem, ja tenim molt de mono d’Amics !!!
  suposo que no hi haurà concertillos estiuencs, oi?

 6. Glòria

  bon dia Amics… quant de temps sense passar per aquí, sempre és bó saber cosetes noves sobre vosaltres 🙂 amb ganes que sigui el dia 29!!

 7. Yas

  Uooooooooooooo!!!

  El dia 29, guardadíssim!!! Faci el que faci, serà després de l’entre línies! 😀

  Quina il·lu tornar-vos a veure encara que sigui per la tele… ^^

 8. Monxeta

  Apuntat!! Encara que em sembla que ho hauré de veure-ho per internet… (Perquè han de canviar el dia i l’hora d’emisió amb el vostre reportatge?? 🙁 )

  En fi, tot un gust llegir coses noves al blog i encara més si és la data d’un mini reportatge, almenys ens treurem una mica el mono… 😛 jejejejejejeje

 9. Guillem

  Arribar a casa després de la feina i llegir el blog dels Amics… ara feia dies que no em passava! 29 apuntat a l’agenda amb permanent vermell i en majúscules!!! I queda poc més d’una setmana!!! Genial!

 10. CARLOTA QUEROL

  EM SEMBLA QUE MO FARÈ GRABAR AIXÒ O TRUCO A TV3 I NO VAIG DE PUBLIC AL CONCURS LA PARTIDA EM SEMBLA QUE SERÀ LA SEGONA OPCIÒ.

 11. Gemma

  Per cert… m’encanta la nova secció de “Lletres” ! així podrem practicar idiomes… 😛
  Ja heu pensat quina cançó cantareu en alemany a partir d’ara? (Ja no teniu excuses de lletra… jijiji)
  Gemma*

 12. Gemma

  uooooo, serà una bona manera de celebrar la fi d’examens!
  Fer una examen de 4 hores ple de números… anar a prendre alguna cosa, agafar el cotxe, arribar a casa i veure el reportatge d’Entre Línies! perfecte!
  Petons!
  Gemma*

 13. xaviblanch

  apuntat queda!!!!! Hi ha alguna posibilitat de que surtiu al entre linees ensajant alguna canço nova???? Ni que sigui deu segons???? Ens fariu molt feliços a alguns d´aqui.

 14. capde

  No m’ho perdo per res del món, gran paio en seta, bueno en Carles segur que us va portar pels millors llocs de tot el país, ja estic frisat per a veure-ho, salut & beats i que la música no s’acabi mai!
  (veu en OFF: menys ara que la màfia de l’sgAe ja esta sent investigada)

Deixa un comentari