Post escrit a l'AVE de tornada. Velocitat punta: 301 km/h

Amics,
ahir vam tocar al Café La Palma de Madrid. Una sala petiteta que va acabar sent una bombonera. Els nou músics a dalt de l’escenari feiem el que podiem per no tocar-nos una amb els altres, el recinte era ple a vessar, feia molta calor… però des del minut 1 allò va ser un “koete”. La gent les va cantar totes de dalt a baix. Gràcies a tothom per venir i fer-nos sentir com a casa.

Per nosaltres és fantàstic poder venir a Madrid amb tota la naturalitat del món i tenir públic. És veritat que hi havia molts catalans, però un sector de la gent era de Madrid i dels voltants. I també cantaven, i també coneixien les cançons. No es pot demanar més a aquesta gira. Esperem tornar ben aviat. Amb noves cançons i en un lloc més gran perquè tothom que vulgui pugui venir.

Una abraçada.

Tapitas al sol

Amics,
ayer tocamos en el Café La Palma de Madrid. Una sala pequeñita que acabó siendo una bombonera. Los nueve músicos arriba del escenario hacíamos lo que podíamos para no tocarnos unos con los otros, el recinto estaba lleno a rebosar, hacía mucho calor … pero desde el minuto 1  fue un “koete”. La gente las cantó todas de arriba abajo. Gracias a todo el mundo por venir y hacernos sentir como en casa.

Para nosotros es fantástico poder venir a Madrid con toda la naturalidad del mundo y tener público. Es verdad que había muchos catalanes, pero un sector de la gente era de Madrid y los alrededores. Y también cantaban, y también conocían las canciones. No se puede pedir más a esta gira. Esperamos volver pronto. Con nuevas canciones y en un lugar más grande para todo el que quiera pueda venir.

Un abrazo.

 

Apunta’t a la newsletter