NOTA: Aquest post és la Newsletter#2 que vam fer arribar fa uns dies a la gent que està apuntada a la nostra llista de correu. Si vols rebre les notícies més importants d’Els Amics de les Arts pots donar-te d’alta a la barra vertical que hi ha a la dreta d’aquesta pàgina.

Amics,
com ja sabeu, hem reprès l’activitat musical (fora de Catalunya) amb els dos concerts al País Valencià. Gràcies a tots als que vau venir. Veure la gran acollida al Palau i a l’Auditori de Castelló ens fa feliços. Som conscients que tenir un públic tan fidel tan lluny de casa té molt de valor. Gràcies als que sou d’allí i als que vau venir des de Catalunya (que vau ser molts) expressament.

La següent fita és Madrid. Del 9 a l’11 de maig hi anirem per fer un concert i diversos actes promocionals. Per aquells que tingueu la intenció de venir (o conegueu gent de Madrid que voldrien fer-ho) heu de saber que queden molt poquetes entrades a la venda. Afanyeu-vos. Les podeu comprar a la barra del Café La Palma o a través d’aquest enllaç:

http://www.entradas.com/entradas/evento.do?idEvento=205649&entidad=1

Després de Madrid, la última parada abans de definitivament aturar els concerts és Alemanya. Farem una petita gira pel país que l’hem batejat com a Zee German Tour i que consistirà en visitar algunes de les Universitats que ensenyen català. Farem una mica com de professors per un dia i treballarem les lletres, explicarem la nostra història…Els estudiants durant una part del semestre han estat treballant cançons com “Jean-Luc” o “L’home que treballa fent de gos”. Probablement també les tocarem en acústic, ells preguntaran, nosaltres respondrem… Ens ve molt de gust. Aprofitarem també per fer tres concerts en format acústic. Aquí us deixem el nostre calendari.

ZEE GERMAN TOUR

17/05  Tübingen – Club Voltaire

Lloc: Club Voltaire (Haaggasse 26, 72070 Tübingen)

Hora: 20.30h

18/05  Saarbrücken – TIV Theater im Viertel – Studiotheater (Concert)

Lloc: TIV Theater im Viertel – Studiotheater (Landwehrplatz, 2 – Saarbücken)

Hora: 19:00 h

19/05 Bochum – Bochum Universität

Lloc: Bochum Universität (Universitätstr.150, Bochum)

Hora: 14:15 h

20/05  Colònia (Köln) – Musikwissenschafteninstitut

Lloc: Alten Seminarraum in Musikwissenschafteninstitut

Hora: 10:30 h

21/05  Colònia – Wohn bar (+ Teloners Nik’s Room) – (Concert)

Lloc: Wohn bar (Heilostr, 1, 50825 Köln)

Hora: Per concretar

23/05 Hamburg – New Essbar – (Concert)

Lloc: New Essbar (Bahrenfelderstr. 221, 22765 Hamburg)

Hora: 21:00 h

24/05 Hamburg – Universität Hamburg

Lloc: Universität Hamburg (Edmund-Siemers-Allee 1, 20146 Hamburg)

Hora: 12:00 h

25/05 Berlín – Berlín Humboldt Univerität

Lloc: Berlín Humboldt Univerität (Dorotheenstr. 24, Raum 2.302. 3.Etage)

Hora: 12:00 h

26/05 Berlín – Alte Kantine (Kulturbraurei) – (Concert)

Lloc: Alte Kantine (Kulturbraurei). Schönhauser Alle 36, 10435 Berlín.

Hora: 20:00 h

I finalment dir-vos que aquest diumenge 8 de maig s’emet el 30 minuts (TV3) “Les quatre nits”. Un equip del programa ha estat al backstage de quatre grups: Mishima, Manel, Antònia Font i Els Amics de les Arts. No us ho perdeu!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HRSnjcbJ-Z4]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SOTsoo88UUo]

Salut i fins aviat!

Apunta’t a la newsletter