Si no ens hem equivocat, ahir vam publicar l’últim post de la secció “El meu B&B”.

Des d’aquí volem dir-vos que moltíssimes gràcies a tots per mantenir el nostre bloc viu.  Ha estat molt fort veure com hem aconseguit mantenir una activitat (a nivell de comentaris i visites) tan o més alta que quan escrivim nosaltres! Un plaer llegir tots aquests escrits vostres, una passada veure com les cançons han acabat sent una petita part de les vostres vides. Una vegada més ens hem adonat que som molt afortunats de tenir gent com vosaltres seguint-nos.

A partir d’ara l’activitat d’aquest bloc baixarà. Potser un cop a la setmana, o cada dos… No ho sabem. Escriurem quan hi hagin coses importants a dir (demà mateix hi ha post amb info de Madrid i Alemanya). Però volem i necessitem temps per dedicar-nos al nou disc  (!) a tope.

Un cop més, ha estat un plaer compartir aquesta secció amb vosaltres.

Gràcies.

Apunta’t a la newsletter