No acostumem a fer posts tan tard a la nit, així en calent… però avui la ocasió s’ho mereix. Feia molts i molts dies que no pujàvem a l’escenari i en teníem moltes ganes. Des del minut 1 hem constatat que la gent de València també esperava el concert. Ha estat com tornar a casa, tornar a veure en Kurti, tornar a tocar amb la Bed & Banda, tornar a fer carretera, tornar a cantar les cançons que ens han permès arribar on som, tornar a disfrutar-les. I el més especial és que ha estat aquí, lluny de casa. Ens hem sentit molt ben acollits, gent de Valencia. L’aspecte del Palau feia molta patxoca. Tothom les ha cantat absolutament totes. Una plaer ser aquí amb vosaltres.

Gràcies també a la gent que ha vingut des de Catalunya. A la gent del Tot és molt confús, que han vingut amb un bus estupendo i han ocupat les primeres files de platea. I a la gent que heu vingut amb el vostre propi cotxe des de tots els racons. I a tots els que demà ens heu dit que fareu doblet a Castelló! Espectacular! I als que venieu de Ses Illes… En fi, a tots.

Bona nit, anem a dormir. Demà ens veiem a l’Auditori de Castelló!

Apunta’t a la newsletter