Tardor, arriba la boira, temps de castanyes. Així va ser el concert dels Amics de les Arts a Calaf, el dia de la Castanyada.

Com tots els dissabtes a la tarda hi ha Esplai. Un munt de canalla amunt i avall sense parar de moure’s, cridar, cantar, jugar, que solament es queden aturats amb l’Home que treballa fent de gos. Però aquell dissabte l’activitat habitual es veia alterada tot torrant castanyes per poder celebrar la Castanyada.

Un cop celebrada la castanyada a la tarda, tocava pensar un pla per la nit… Dins de les diferents opcions finalment vam arribar-nos a Calaf per escoltar per primer cop els Amics de les Arts en directe.Entrem i el teatre fosc, l’escenari il·luminat, amb tot de tauletes i cadires pels assistents. Músics i públic tots d’alt de l’escenari, això promet! I així va ser, els Amics van començar a presentar les noves cançons del Bed&Breakfast, tot explicant les anècdotes eramus que tant trobem a faltar.

Va ser un concert molt acollidor, era com estar a casa, amb les castanyes, el moscatell i els Amics acabant cantant Dissabte qualsevol com si fossin davant d’un foc de camp.

Apunta’t a la newsletter