Amics, avui el bolo a l’Auditori de Castelló ha estat espectacular. La gent cantava a ple pulmó i entre el concert d’ahir al Palau i el d’avui ha estat un input d’energia espectacular. Gràcies a tots per ser-hi i acompanyar-nos en aquest tour valencià. Un cop acabat el concert d’avui hem baixat a signar discos i hem vist que molta gent ha fet més de 200 i 300 km per ser avui a l’Auditori. Moltes gràcies per aquest suport. Us deixem amb el hashtag del concert: #amicscastello

I ara per acabar aquesta mini-gira fora del principat ens queda el concert de Madrid al Café de la Palma de Madrid del 10 de maig. Ens fa molta il·lusió perquè serà la primera vegada hi toquem.

I després, el Zee German Tour que comença el 17 de maig i finalitza el 27 de maig a Berlin. La setmana vinent us farem arribar via bloc i via newsletter tota la info detallada del Tour i les dades de les sales on actuarem. I això… si algú s’anima ens veiem a Alemanya.

Bona nit!

Apunta’t a la newsletter