Amics, aprofitem per desitjar-vos un feliç dia de la mona a tots.

Nosaltres ja fa dies que estem treballant en el nou disc d’Els Amics de les Arts, però aquesta setmana sortirem del local d’assaig i ens podreu trobar a València. El dijous 28 d’abril serem al Palau de la Música Valenciana a les 21:30 h i el divendres serem a l’Auditori de Castelló de la Plana a la sala de concerts Magic Box a les 22:30h.

Com ja sabeu hem acabat la gira al Principat fa mesos però teníem moltes ganes de poder baixar a València amb el format complet de l’espectacle, és a dir, amb la nostra estimada Bed&Banda (secció de vents, baix i bateria). Després de passar per la sala Wah-Wah i el festival Inquiet en format més reduit, aquesta setmana serem a València i a Castelló amb tota l’artillera.

Aprofitem també per agrair-vos la iniciativa a través del twitter amb el #volemcosesdenensacastello (doneu-li un cop d’ull!) i la iniciativa radiofònica del Tot és molt confús capitanejat per en Pere Mas i el seu Bus confús per venir al concert.

Família, us hi esperem a tots.

Salut, primavera i orxata per tothom!

Apunta’t a la newsletter