Sincerament amics no sé quan va començar el meu Bed&Breakfast. Sé que va ser pels vols de la tardor 2010 (una llàstima per part meva ja que sento que ‘’ he arribat tard’’ ). Sentia Jean Luc per aquí, 4-3-3 per allà… I a partir del youtube em vaig anar posant més i més i més en aquest món. Cap a principis de gener una companya de classe em va dir que el seu pare l’hi havia regalat el vostre disc. Ella no sabia massa bé qui éreu però jo amb el meu entusiasme per les coses noves la vaig animar a que us escoltes! I sense donar-nos-en compte va arribar un dia en que teníem les entrades per al concert a Privat ( Mataró ) i un repte.. que totes ens sabéssim les cançons. El meu vici va ser tal que no només em vaig saber les cançons. Arribava a casa i em posava a mirar entrevistes, directes, blogs, el Twitter (que el tinc per vosaltres), el Facebook, m’estava tot el dia tocant les vostres cançons… TOT TOT el que trobés d’els amics de les arts.. TOT! I va arribar el concert.. miraculosament ( encara em pregunto com va poder ser ) estàvem a segona fila! Segona! Vam gaudir com mai amb els vostres monòlegs que em van fer pixar de riure, vaig perdre la veu, enfi: va ser el millor concert de la meva vida. Al acabar vam esperar una mica però veu sortir més tard. Va ser una mica trist ja que a tots els concerts als que podíem anar les entrades estaven exhaurides. I jo seguia amb una espècie de somni que tinc… Poder-vos conèixer ! Ni que sigui per fer la típica fotografia ( ho he de reconèixer, en Dani és la meva debilitat ja que toco el piano des de petita i tot s’ha de dir.. ho fa molt bé!). Fa 2 anys  sempre pensava que no tenia cap grup a qui admirar i de qui fer-me una fan de veritat, doncs aquest any ja no ho puc dir!

Teniu la gràcia de ser uns amics 2.0, propers, cultes (cosa que fins i tot agrada al meu pare), simpàtics, guapos, amb groove( especialment l’Eduard), amb molta merda aprop del vàter i una noia que sempre truca ( eh Feggan), i amb molta naturalitat ( en Joan enric fins i tot parla d’els xirucaires, que hi ha més natural?) amb bon nivell d’anglès ( com el del Dani),… A propòsit, parlant d’angles, a una de les mil entrevistes que m’he tragat deia que entre els 4 hi ha : un biòleg, un filòsof, un filòleg anglès i un actor… Siusplau poseu-me una cara per a cada ofici! He fet mil suposicions!

Així doncs amics heu de saber que per a mi no heu desaparegut del mapa un cop acabada la gira. La meva mare està una mica preocupada ja que diu que ni ella va ser tant fan d’un grup, però que hi farem…

No se si us ho hauran dit mai.. però també teniu efecte terapèutic. Fa dues setmanes vaig tenir una forta crisi: jo, una persona alegre i SEMPRE optimista, vaig enfonsar-me. Veia com de mica en mica estic passant al món adult i les coses ja no són tant fàcils. Però després de fer-me un fart de plorar us vaig escoltar i em veu treure un somriure!

GRÀCIES AMICS DE LES ARTS, GRÀCIES PER SER AIXÍ!

I per últim us voldria demanar un favor… No pareu de fer coses! Feu el nou disc però siusplau feu mil concerts ( i sobretot sortiu al final que jo us he de conèixer! Sinó no moriré tranquil.la ),continueu fent tot el que fèieu, informeu-nos del que aneu fent i sobretot sobre tot no perdeu tot el que teniu, ja que no sóc l’única que quan està amb vosaltres es capaç d’anar al planeta piruleta.

Apunta’t a la newsletter