EMB&B (d’en Pau Mas)

Tot va començar  el dia de l’aniversari de la meva germana el 6 d’octubre del 2009 ella li van regalar el B&B estava molt contenta. Tota  la familia preguntant-se qui eren aquests de les arts bueno llavors a principis de febrer vau fer un bolo a cardedeu a un cicle de musica que es diu tastautors i la meva germana era de la organització i tal va convençer els meus pares perquè hi anessin pero jo em vaig quedar a casa perquè deia que em feia pal (ara m’ha n’arrapanteixo) i quan van arribar estaven tant contents i  que feieu tanta gracia amb els monolegs quan cantaveu l’endocrina i el ferran feia el ”hi ha discos”. Llavors vaig escoltar el jean-luc i el 4-3-3 perque era la tactica del barça i buenu em van agradar pero no se’m van quedar fins que us van donar els premis enderroc i pel telenoticies va sortir quan cantaveu el jean-luc en directe i em va agradar moltissim.I al  29 de juny el dia del meu sant em regalan unes entrades pel poble espanyol el concert dels amics+e
l dels pets jo ancara no m’havia fet fan dels amics de les arts i vaig quedar parat amb els directe que va vau fer i despres amb el agost alla va ser quan em  vau començar a agradar i a finals d’agost  ia em totes les cançons apresses a sta.maria de palautordera aquell ja va ser lo millor i vaig començar a seguirvos al blog etc.. voler les entrades del palau i quan es van asgotar i jo ancara no las tenia les del dia 6 tampoc i el dia de nadal cagan el tio em van cagar 4 entrades per el dia 7 al galliner a dalt de tot pero era el ultim concert mera igual on estigues i van anar passan els dies pendent del blog i quan no feieu un post no era el mateix el dia llevarte i mirar la web dels amics i fins que va arribar el dia del palau buenu crec que no cal que posi adjectius perque va ser apostoflant!!! i si era me germana la que hus sentia sempre ara soc jo que us escolto sempre .
Buenu amics estem esperant el disc sou espectaculars
Visca els amics

UN CD MOLT ANIMAL (de la Fosca)

Diuen que la música amansa les feres, doncs bé, en el meu cas, tot i no ser una gran fera, la música m’agrada, em relaxa. Estar estirada a qualsevol racó de casa escoltant música de fons és tot un privilegi. I una mica per obligació m’he fet fan d’Els Amics de les Arts. Els vaig descobrir a casa, no paraven de posar-me les seves cançons i, al principi, no els vaig fer gaire cas, però poc a poc, aquella música em va anar captivant i ara, fins i tot, demano als meus amos que em posin el cd! Sisi ho heu sentit bé, vaig cap allà i amb una mirada al cd i una donada de pota ho tenen ben clar. Ah, em deixava d’explicar-vos una cosa! També he anat a un concert . Va ser a Barcelona, el dia 11 de setembre. Acostumada al camp i la tranquil•litat de casa allò va ser tota una experiència, quina gentada, mai havia vist tanta gent junta! La pena és que tothom era massa alt i em vaig quedar amb un munt de cames i peus per contemplar, però de fons estaven Els Amics
de les Arts. No sé perquè deu ser, però la meva cançó preferida és “L’home que treballa fent de gos”. Guau, guau, guau per un cd ben animal!

Apunta’t a la newsletter