Amb ganes de més…! de Txell Serrano

Bé, el meu testimoni no és gran cosa, però ja que tinc l’oportunitat vull deixar el meu granet de sorra!

Tinc 16 anys i estudio batxillerat i simplement us vaig descobrir amb Rac 1 i el gran Basté! I la primera cançó que vaig sentir va ser la  de Jean-luc, sí, em va encantar des del primer segon! Més tard em vaig confirmar com a fan un dia que us vaig veure al Divendres, Tv3.
Des de llavors he escoltat el vostre CD, un cop i un altre, sense cansar-me i posant un punt d’alegria, a una nova tapa com ha estudiant.

Tot i així, tenia unes ganes bojes d’anar a un concert vostra, però cap dels meus amics, sent sincera els hi agrada la música en català! Així que no tenia amb qui anar, quan ja em pensava que no podria escoltar-vos,  em van donar la notícia, el dia 24 de desembre anava al Palau de la Música! I sí només us he vist aquest cop, curt… però genial!
Ara només espero trobar algú amb qui poder anar als concerts!!! I tenir l’oprtunitat de conèixeus MÉS!No hi ha més història… De moment!

I ja per acabar, dir: gràcies per ajudar a una adolescent a oblidar, per moments, a que el món no és tan simple ni  tan fàcil com ens sembla de petits!


El descobriment d’Els Amics de les Arts de l’Aida FT

Era un estiu, com tots els altres. Però va acabar sent diferent. A les festes del meu poble va venir un amic que és de fora i em va deixar el CD d’Els Amics de les Arts per a que l’escoltés. El resultat?? Vaig quedar enganxada totalment d’aquelles cançons que les vaig fer meves ràpidament. I uns dies abans d’acabar les vacances em van dir que els amics de les arts anaven a Tortosa, em queda molt prop del meu pobre, i no tenia més remei que anar-hi. I el dia següent cap a Barcelona a l’Arc del Triomf , els Pets i els amics de les arts tot un concert!!
Des de llavors que us porto a tot arreu amb el CD que em vaig auto regalar per reis i sempre trobo un moment per desconnectar i escoltar-vos.

Espero que continueu sent tant grans com ara! Us felicito pels èxits que heu aconseguit i per l’spot que acabeu d’estrenar! Besseets!!!

AidaFT des del Planeta Piruleta!

Apunta’t a la newsletter