Amics,
com esteu?
Permeteu-nos un incís per fer un petit post informatius sobre quatre coses importants que han anat passant aquests dies.

1- Els Amics al País Valencià!
L’escapadeta al País Valencià ja té dates i hores. Seran dos concerts. Ens fa moltíssima il·lusió tornar a baixar perquè sempre hem estat molt i molt ben rebuts. “Una cançoneta i mos n’anem” Dos concerts i mos n’anem. El primer al Palau de la Música Valenciana (sí, sí) el dijous 28 d’abril i el segon a la Sala Magic Box de Castelló el dia 29. Teniu tota la info sobre les d’entrades (ja estan a la venda!) aquí.

2- #amicspalau
A la web del 30 minuts podeu trobar dos teasers del reportatge que han preparat sobre els dos dies de concert. A més, ja hi ha data oficial d’emissió del concert per la TV. Serà el dia 20 de març pel 33. Més info.

3- Premis Enderrock. I per últim, Els Amics hem guanyat els tres Premis Enderrock als que estàvem nominats. Millor videoclip, millor web i millor directe! Moltes gràcies als que ens heu recolzat en la votació popular. Que guapo!

PD: Que aquest post no us faci passar per alt el magnífic “El meu B&B” de l’Aina que toca avui!

Salut!

Apunta’t a la newsletter