Què és la música? La música és un so, un silenci, un bon ritme. És la propagació d’ones a través d’un medi elàstic. La podem veure com una simple expressió de l’autor. Però la música ens acompanya i ens transforma. Ens fa sentir aprop els uns dels altres. Ens millora l’ànim als pitjors moments. La música és un amic. En el nostre cas, són quatre amics. Quatre amics que vivien en un pis d’estudiants al carrer Muntaner, que han triumfat com la Fanta de Taronja per la seva simpatía, el seu “savoir faire” i, sobretot, per les seves cançons; amb lletres reals i que s’enganxen. Aquests quatre amics són Els Amics de les Arts.
Com vaig disfrutar a la fàbrica Damm, a l’FNAC i als dos palaus. Com me n’alegro d’haver-vos conegut. Com me n’alegro d’haver-vos escoltat. Un bon amic em va ensenyar el vostre Déjà-vu en un viatge a Itàlia. I després la van seguir Jean-Luc, 4-3-3, l’Home que treballa fent de gos, els Binocles d’en Pere i V. Aquest bon amic em va suggerir anímicament a baixar-me tota la vostra discografia. No només li vaig fer cas, sinó que també vaig seguir-vos als concerts i em vaig comprar la reedició. Sou collonuts.

Apunta’t a la newsletter