Amics,
interrompem per 2n dia consecutiu la secció d’El meu Bed & Breakfast perquè estan passant moltes coses.

1) Gràcies pel seguiment que vau fer del concert del Palau. Hem llegit tots i cadascun dels missatges de Twitter, els comentaris de Facebook, els escrits al blog… Ha estat fantàstic reviure-ho amb els que hi ereu, amb els que volieu venir i no vau poder… amb tots. Nosaltres estàvem emocionats davant de la tele. Quan es va acabar vam quedar molt sopresos amb tots els missatges que hi teníem. Gràcies un cop més. Els que no el vau poder veure el podeu seguir (amb qualitat streaming, això sí) a través d’aquest enllaç. Per cert, ahir el nostre facebook va fer un augment espectacular i ja som 31.284!

2) La pròxima parada és el Palau de la Música Valenciana. Tenim moltes moltes ganes de de fer-hi un concert amb la Bed & Banda al complet. És una cosa que mai hem pogut fer i saber que el 28/4 tindrem la oportunitat ens fa estar molt i molt contents. Pels que vulgueu venir, aquí teniu el link per adquirir les entrades de manera anticipada. Aneu a Sala Iturbi i després sel·leccioneu el concert.

3) I ja tenim més informació del concert de Madrid. Serà el dia 10 de maig en una sala cèntrica de la ciutat. Només 150 entrades a la venda pels qui hi volgueu assistir. La cosa està a punt a punt. De seguida que tinguem la info que falta us la fem saber.

Salut i bon dilluns a tots!

Apunta’t a la newsletter