Els Amics els vaig coneixer, mirant videos pel youtube, els meus preferits eren dos: Els amics de les arts van cap l’estudi  i els amics de les arts a la platja. Despres vaig escoltar les cançons i les meves preferides eren: A vegades i l’home que treballa fent de gos. Mirava videos cada dia i cantava les cançons a tot hora,pero va arribar un dia que no oblidaré mai, el 30 de juliol els amics tocaven a Sant feliu de codines, jo tenia que anar aquell concert pero dies abans m’havia fet un esguinç. Al veure que no hi podria anar s’em va acudir d’enviar-lis un correu explicant-lis el que m’havia passat i què si em podia fer unes fotos amb ells i una amb el Dani( perquè és molt guapo i té molt bon veu i molt maca). M’enrecordo que aquell dia vaig estar mirant el correu molts cops per si m’havien contestat, pèro no em van contestar i jo em pensava que no l’havien vist, pèro al arribar allà em vaig equivocar si que l’havien vist, em van coneixer de seguida. El Ferran em diu tu ets la Marta i jo si vem estar parlant una estona, despres van venir el Dani i el Joan Enric que els hi estaven fent una entrevista i finalment va apreixer l’Eduard, va ser molt divertit perque em diu: Hola Marta!, com si ens coneguessim de sempre, ens vem fer les fotos i ja ens vem despedir perquè havien d’anar a sopar. MOLTES GRÀCIES AMICS!!!!!! I l’última anécdota què us vull explicar va ser al concert de Sentmenat, jo i el meu germà vem arribar una mica tard perquè jo vaig perdre el  bus i vem agafar un que sortia més tard. Va ser molt emocionant perquè al final del concert els amics rebrien un regal cadascú que em sembla que no oblidaran mai cap dels 4. El regal era una samarreta amb una foto seva que jo havia agafat, l’havia retocat una mica i a la samarreta posava: I LOVE AMICS DE LES ARTS. Les cares que van possar van ser brutals quan van veure que l’edu els hi donava a cada un una samarreta, mentre ells em firmaven una samarreta per mi jo també en tinc una firmada per ells,les cares que més em van agradar i em van sorprendre van ser les del Dani i el Joan Enric, la del Dani perque despres de firmarla ens va dir: Gràcies que grans!!!! I la del Joan Enric perquè pobret estava una mica encostipat i quan el Dani li va nar a dir que tenia que anar allà a firmar va fer una cara de que tinc que fer jo ara, pèro quan va veure la samarreta, la seva cara va ser la d’un nen quan li regales el seu primer regal. ( Ah per cert amics que aixo no ho sabeu la  samarreta és per agrair-vos el que veu fer el dia 30 de juliol quan ens vem fer les fotos) Ara ja porto 5 concerts dels amics,m’en queden tres, Sant cugat,Mataro i el Palau el dia 6 de febrer, per mi son els tres grans aixi que segur què disfrutaré moltisssim perquè vosaltres amics sou unics e irrepetibles. Gràcies a vosaltres també he conegut a gent que també té un blog igual que jo i ara som molt amigues aixi que moltes gràcies amics!!!! Jo al Palau nomes us demanaré una cosa a cada un, una abraçada als 4 perquè crec que la necesitaré, perquè esta tant de temps sense vosaltres no ser si podré, pero jo us esperaré i quant torneu seguirem sumant concerts, seguirem cantant, ballant i tornarem a omplir la mercé. Perquè us ho mereixeu tot. MOLTES GRÀCIES PER TOT AMICS!!!!! ARA JA FORMEU PART DE LA MEVA VIDA!!!! Quant tingui fills ja els hi podré dir: Mira fill meu l’any 2010 va haver-hi un grup que va ser la bomba per les seves cançons, perque els monolegs d’abans de les cançons que molaven molt i estaven molt currats, per la seva sencillesa i perque eren molt simpàtics i molt guapos i perque eren els millors. Gràcies Joan Enric per ser com ets, segueix aixi i no canviis mai perquè ets molt gran i tens els rinxols mes guapos de Catalunya. Dani moltes gràcies per ensenyarme que el piano no es avorrit, perque ara m’encanta escoltar quan algú toca el piano i també gràcies per ser tan simpatic i per posar el punt elegant als amics i  també te de dir que ets molt guapo i divertit. Edu gràcies per animar sempre cada concert i perquè cada video dels amics estigui esperant avere que dius perque ser que riure molt, nomes dir-te que veuret a tu als concerts saltar i ballar: És un contento!!!!! com dius tu què m’encanta quan ho dius. I per últim Ferran gràcies per llegir el correu que us vaig enviar i també per llegirlo i el que m’agrada de tu es les veus que poses a les cançons ets un crack de les veus. Amb vosaltres 4 m’agradaria anar a reijkavik amb un tren transsiberià!!!!! M’encanteu nois ens veiem a Sant cugat,mataro i el palau!!!! I LOVE AMICS DE LES ARTS!!!!

Apunta’t a la newsletter