El Senyor Eco amb un Premi Enderrock

Família,
ahir estàvem de festa. Vam celebrar els Premis Enderrock a la sala Arteria del Paral·lel (antic Studio 54 pels més veteranos). Agraïr-vos a tots vosaltres que ahir poguéssim pujar a recollir el premi a millor web, millor videoclip i millor directe de pop-rock. Un cop més, dir-vos que tot això sense vosaltres no hagués estat possible.

La nit va ser fantástica. Actuació d’altíssima qualitat, bon ambient, i sobretot ganes de compartir amb tothom aquest moment que viu la música feta al nostre país. El primer premi que vam rebre va ser el de millor web. Ens van fer molta il·lusió que pugessin la Laia Marquès i l’Adrià Fontcuberta, la nostra dissenyadora i el nostre programador web. És un premi que segurament hagués merescut que pugessiu tots vosaltres a recollir-lo perquè ara la web és tota vostra.

Laia i Adria EDR

En Víctor va pujar a recollir el Premi com a codirector del clip de l’Home que treballa fent de gos i finalment Els Amics vam recollir el de millor directe de pop-rock juntament amb en Ramon, l’Andrés i en Pol de la Bed & Banda i en Kurti, el nostre tècnic de so mediàtic.

Els Amics i Bed& Banda Milor directe

Gràcies a tots per fer-nos costat en aquesta gran nit.

ep!

Aprofitem per dir-vos que segueixen a la venda les entrades pel Palau de la Música Valenciana. Ara més que mai ens fa molta il·lusió baixar a València a cantar les nostres cançons. Teniu l’enllaç aquí.

Salut! I felicitats a l’Eduard que avui fa anys!

Apunta’t a la newsletter