Som 4 amigues, fans del teatre i de la bona música i per tant fans dels Amics de les Arts. Aquest estiu moltes de les cançons del Bed & Breakfast podriem dir que han estat la nostra banda sonora i especialment Jean-Luc que va estar sonant a totes hores durant un campament al que assistirem les quatre. Encara avui, despres de mes de mig any que fa que tornarem del campament i que acabés l’estiu sentir la cançó ens posa els pels de punta i es que per noltros ha significat moments de felicitat i rialles difils d’oblidar.

Som mallorquines i pogurem gaudir de voltros aquest estiu a Artà i fa molt poc al Teatre Principal on aconseguireu fer de un vespre de dimarts qualsevol una nit inolvidable i “dificilment igualable”.

Esperam ansioses el vostre retorn a l’illa i poder tornar a viure i recordar el que la vostra musica i en especial l’àlbum Bed & Breakfast a significat per noltros.

Unes super bones nines els desitjen el millor als seus super heroins. Gràcies.

Apunta’t a la newsletter