SIMPLEMENT….GENIAL !!! (d’en Nofre)

He tingut l’oportunitat de veure-us dues vegades: la primera al Jardinet del Casal a Mollet del Vallès pel maig i al primer dels dos concerts al Palau de la Música. Al primer hi vaig anar amb la dona i, tot i que potser no era el millor lloc per tocar, ens va agradar molt la proximitat amb el grup. Al concert del Palau hi vam anar amb tota la família. El nen, de 8 anys, i la nena, de 20 mesos, s’ho van passar molt bé i us haig de felicitar perquè en tots els aspectes el concert no ens va decebre. Vau superar amb escreix les expectatives. Esper que el segon disc ens agradi tant com el primer. Bona feina !!!

Em sé fer uns peixos de fusta… (de la Montse)

El meu Bed&Breakfast va començar el 8 de juliol al Poble Espanyol. La veritat és que jo hi anava perquè feia molt de temps que tenia ganes de veure Els Pets, però també m’havien dit que Els Amics de les Arts estaven molt bé. Així que vaig convèncer una amiga, i després d’un concert genial de tots dos grups vam sortir totes dues amb el CD dels Amics sota el braç.

A partir d’aquí va ser un no parar… Les cançons cada vegada m’agradaven més, i en alguns casos m’hi sentia completament identificada (i tornar a conèixer els meus amics… i anar-me’n a les tantes al llit…). Vaig fer escoltar el CD a tots els amics que se’m posaven al davant, i a finals d’agost, el meu fill Oriol, de 4 anys, ja se sabia el Jean-Luc i el 4-3-3 de memòria. Després va venir el concert de la festa major de Santa Coloma de Gramenet i després el de l’antiga fàbrica d’Estrella. Aquest va ser molt especial, perquè hi vam anar l’Oriol i jo sols i ell s’ho va passar perfecte (jo no vaig veure absolutament res perquè el vaig tenir tota l’estona sobre les meves espatlles, però veure’l tant feliç, va ser genial)! La gent del voltant flipava perquè se les sabia totes…

Amb això ja portava 3 concerts en dos mesos i mig (crec que no havia fet això ni quan el boom dels 90 de Sopa, Sau, etc.). Però encara quedava el concert del 7 de febrer al Palau!

Però abans d’això encara us vaig veure a la festa de Nadal d’El Món a RAC1, i el meu fill es va fotografiar amb en Ferran i en Joan Enric el dia del partit de la Marató de TV3 al camp de l’Europa (les fotos van quedar superbé, però no he gosat penjar-les aquí).

I finalment el concert del 7 de febrer!! Crec que entre twitter, facebook i altres 2.0 ja es deu haver dit tot. Brutal! Únic! Especial!

Però el millor de tot va ser l’altre dia quan l’Oriol, jugant per casa, anava dient… “em sé fer uns peixos de fusta, peixarruts, no gaire grans…”

Moltes gràcies Amics!

Montse

Apunta’t a la newsletter