La gira B&B va passar dos vegades per València.
La primera va ser el 8 de maig, la mateixa nit que Marlango actuava en el Palau de la Música de València, però l’elecció va estar clara, i vam anar a la sala Wah Wah…  Això si, abans vam veure el Sevilla-Barça, d’aquella intensíssima lliga 2009-2010.
En arribar, tocaven els teloners “No Frost”, i Els Amics encara estaven acabant de sopar en un bar al costat de la sala, així que em vaig atrevir a saludar-los, perque el blog Hijas Perezosas havia seguit la seua trajectòria feia temps, i quina va ser la sorpresa quan vaig descobrir que ells també havien vist el blog.

Va ser molt gran (com el títol que li van posar a la crònica d’aquella nit, “Molt gran Wah Wah“), poder-los saludar i el concert en si mateix, la gent se sabia les cançons, a Els Amics se’ls veia contents, tothom gaudint, fins i tot em van dedicar una cançó (Exercici Seixanta)… I després vaig poder saludar també a Kurti, i vam fer més fotos, em vaig comprar unes xapes de record, Joan Enric em va signar el CD, li vaig regalar una xapa meua a Eduard. Va ser tan xulo que em vaig fer un vidiet i tot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tOoXy_FlPD0]

La segona vegada va ser el 18 de novembre, a la sala Mirror, dins del Festival Inquiet. En aquesta ocasió els vam poder vore amb la Bed&Banda. Molt més públic i molta més gent que cantava les cançons, Els Amics de les Arts molt més coneguts, una evolució fantástica.

Una cançoneta i mon anem!

Apunta’t a la newsletter