La gira B&B va passar dos vegades per València.
La primera va ser el 8 de maig, la mateixa nit que Marlango actuava en el Palau de la Música de València, però l’elecció va estar clara, i vam anar a la sala Wah Wah…  Això si, abans vam veure el Sevilla-Barça, d’aquella intensíssima lliga 2009-2010.
En arribar, tocaven els teloners “No Frost”, i Els Amics encara estaven acabant de sopar en un bar al costat de la sala, així que em vaig atrevir a saludar-los, perque el blog Hijas Perezosas havia seguit la seua trajectòria feia temps, i quina va ser la sorpresa quan vaig descobrir que ells també havien vist el blog.

Va ser molt gran (com el títol que li van posar a la crònica d’aquella nit, “Molt gran Wah Wah“), poder-los saludar i el concert en si mateix, la gent se sabia les cançons, a Els Amics se’ls veia contents, tothom gaudint, fins i tot em van dedicar una cançó (Exercici Seixanta)… I després vaig poder saludar també a Kurti, i vam fer més fotos, em vaig comprar unes xapes de record, Joan Enric em va signar el CD, li vaig regalar una xapa meua a Eduard. Va ser tan xulo que em vaig fer un vidiet i tot.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tOoXy_FlPD0]

La segona vegada va ser el 18 de novembre, a la sala Mirror, dins del Festival Inquiet. En aquesta ocasió els vam poder vore amb la Bed&Banda. Molt més públic i molta més gent que cantava les cançons, Els Amics de les Arts molt més coneguts, una evolució fantástica.

Una cançoneta i mon anem!

Comentaris

 1. Yas

  M’agrada, m’agrada, m’agrada la il·lusió amb que expliques a teva experiència! A mi també em va encantar quan en Joan Enric a més de reconeixe’m com a Yas, sa sabia el nom del meu blog… ^^ (http://bit.ly/hYLke1 (cap al final de la crònica^^).

  A més, avui QUEDEN 8 DIES per la primera trobada de gomets verds de la història!
  Ets sents un gomet verd? Vols compartir experiències i busques algú que t’entengui perquè els teus amics i coneguts estan cansats de que només parlis dels Amics?

  Vine a la primera trobada de gomets verds! El dia 12 de març, a les 12, als Amics de les Arts de Terrassa…

  http://gometsverds.blogspot.com/

 2. Yas

  M’agrada, m’agrada, m’agrada la il·lusió amb que expliques a teva experiència! A mi també em va encantar quan en Joan Enric a més de reconeixe’m com a Yas, sa sabia el nom del meu blog… ^^ (http://bit.ly/hYLke1 (cap al final de la crònica^^).

  A més, avui QUEDEN 8 DIES per la primera trobada de gomets verds de la història!
  Ets sents un gomet verd? Vols compartir experiències i busques algú que t’entengui perquè els teus amics i coneguts estan cansats de que només parlis dels Amics?

  Vine a la primera trobada de gomets verds! El dia 12 de març, a les 12, als Amics de les Arts de Terrassa…

  http://gometsverds.blogspot.com/

 3. Paua

  Que guay el vídeo! Que bé que els hi poguessis parlar! També recordo el meu primer concert dels amics, públic, ells passan-s’ho molt bé, …

 4. Natalia

  Susana, m’enrecordo d’aquell post! De fet, des d’aquell dia, de tant en tant, miro el bloc! 🙂

 5. Yas

  Avui QUEDEN 8 DIES per la primera trobada de gomets verds de la història!
  Ets sents un gomet verd? Vols compartir experiències i busques algú que t’entengui perquè els teus amics i coneguts estan cansats de que només parlis dels Amics?

  Vine a la primera trobada de gomets verds! El dia 12 de març, a les 12, als Amics de les Arts de Terrassa…

  http://gometsverds.blogspot.com/

 6. Yas

  Vaya… he spamejat els comentaris… Em sap greu! És que amb els dos primers em deia que “estan pendents de moderació”, cosa que no és la primera vegada que em passa…

 7. Mireia

  Els amics dels Amics que expliqueu que fa temps que els coneixeu i seguiu, em feu una enveja sana! Jo només fa 1 any i gairebé m’han canviat la vida ( la banda sonora de la meva vida, segur!)!
  Per cert, tinc moltes ganes de veure el concert del Palau, per veure-us a vosaltres i veure’ns a nosaltres! (teníem la càmera molt a prop…) De fet ja tenim programat el DVD grabador! Ara comencem a fer les crispetes! 🙂

Deixa un comentari