Els Amics de les Arts (foto: Teresa Fargas)

Un conte amb un gran final feliç. I mai tan ben dit. Han estat 115 concerts per tot el Principat, les Illes i el País Valencià. Han estat molts pobles, moltes festes majors, sales, pavellons, teatres, auditoris que ens han obert les portes, que ens han estimat, que han cantat amb nosaltres. Mil gràcies a cadascú de vosaltres per ser-hi sempre, per viure les nostres històries, per emocionar-nos plegats i fer tan i tan gran el petit món d’Els Amics de les Arts.

Un viatge que va començar el 31 d’octubre de 2009 al teatre de Calaf, on teníem per primer cop el Bed & Breakfast entre els dits i com uns nens il·lusionats el presentavem al món. Un viatge que ens ha sorprès cada dia amb coses bones. Que ens ha portat a viure infinitat d’històries i que aquest passat diumenge i dilluns al Palau va arribar al seu gran final. En aquest conte li podríem fins i tot posar un títol: del pis al Palau.

I ara toca un temps per parar. Per descansar i per crear, composar i agafar forces per a explicar noves històries, noves cançons. Els Amics en tenim moltíssimes ganes. Ganes de poder-vos mostrar un altre disc que tal com va dir en Joan Enric al Palau estigui a l’alçada d’aquest magnífic públic que tenim que és tan gran i fidel.

La gira al Principat s’ha acabat. Tal com us vam dir, no descartem alguna petita escapada al País Valencià o a les Balears. Ja us informarem quan arribi el moment.

I recordeu que a partir de demà 11 de febrer el bloc dels Amics serà tot vostre. Comença la secció El meu Bed & Breakfast. Com ja sabeu ja fa dies que estem rebent els vostres escrits on ens expliqueu coses relacionades amb vosaltres i amb Els Amics de les Arts.

(Foto: Teresa Fargas)

Un pas enrere per a poder fer-ne dos endavant.
Mitjons, petons i americanes.

Els Amics de les Arts

info@hotelaranjuez.com

Apunta’t a la newsletter