Amics,
1) moltes coses avui. En aquest tram final les notícies s’acumulen d’una manera bestial. Anem a pams. Com sabeu avui serem a Valls (Entrades Exhaurides) per a participar en el Macroconcert que es fa en motiu de les Decennals. Nosaltres cantem a les 23.20. Serà un bolo koete. 50 minuts intensos on intentarem encabir el màxim nombre de cançons. Ens hi veiem?

2) No podiem acabar la gira sense fer un esment especial a una persona que ens ha seguit arreu i que ens ha ajudat molt en els posts d’aquest blog: és la Laia Estebaranz. Desinteressadament i amb una constància brutal ens ha fet arribar fotos i vídeos de tots i cadascun dels concerts als que ha assistit. Ha estat una sort tenir-la entre el públic perquè ens ha permès tenir imatges de tota una gira. Des d’aquí Laia, un petó ben fort de part dels quatre. Un plaer haver-te tingut sempre al costat.

3)  Ja han començat a sortir els primers anuncis alternatius. Diversos programes de ràdio i televisió han fet les seves versions en clau d’humor i la veritat és que la majoria són genials. Avui us deixem amb l’anunci Estrella Merengue que ha fet en Peyu de Rac105. Si algú en sap algun més, que ens ho faci arribar!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JQEev4Ou05I]

Salut!

Apunta’t a la newsletter