Bé, per on començo?? no sé quan us vaig conèixer. Em sembla que va ser per TV3 que parlaven de vosaltres i a RAC1 i a Catalunya Radio que us promocionaven i el primer que vaig pensar va ser que m’agradava molt el nom del vostre grup. Però no us escoltava, no coneixia la vostra música. Fins fa un parell de setmanes que navegant per internet, una mica avorrida tot s’ha de dir, vaig pensar; “Coi, escoltarem alguna cosa per el itunes d’aquell grup català que els presentadors de la tele i els de la ràdio en parlen gairebé amb reverència… i mireu, vaig alucinar primer amb el Jean-Luc, amb la seva lletra i després amb tot el B&B i el Castafiore que em xiflen!. Aniré al vostre concert de Mataró i ara m’estic aprenent les lletres per cantarles en el concert com si tingués 15 anys!!!

Us escolto a la feina per el Iphone i envio els videos que teniu penjats en el youtube pel facebook als amics, pel que em considero una malalta dels Amics!!!

Rosa Navarro

Apunta’t a la newsletter