Què tenim? Tenim una feinada de por

Amics,
gràcies a tots per la càlida acollida que heu donat a l’spot. Era un repte per a nosaltres. Mai havíem composat música per a la publicitat i mai havíem actuat en un projecte d’una magnitud tan bèstia. Ahir es va estrenar després del Crackòvia i la resposta de la gent via Twitter, Facebook i Bloc va ser impressionant: el hashtag #quetenim va ser trending topic. Per si algú encara no l’ha vist podeu clicar aquí.

La recta final de la gira s’acosta. Quatre concerts i tanquem la paradeta. Són dies de moltes coses. Això és una cursa a contrarrellotge. Ja tenim el repertori decidit per als quatre concerts que queden: un koete (Valls), un de sala (Granollers) i dos en format “gent asseguda” (Palaus).

I recordeu…
A) que teniu tot avui per a enviar-nos els vostres vídeos per fer de Marta i Jordi al Piano Blau de Granollers aquest dijous. Ja tenim alguns candidats però en volem més. Animeu-vos!

B) que podeu votar-nos als Premis Enderrock en les categories de Millor Videoclip, Millor Web i Millor Directe de Pop-Rock.

C) que la secció El meu Bed & Breakfast segueix oberta a les vostres aportacions.

Salut!

Apunta’t a la newsletter