El curs passat, va venir un nou professor al meu cole. Es diu Eduard. Després d’uns dos mesos, el cole anava ple de rumors i xafarderies sobre el grup de música on tocava. Quan vaig arribar a casa, vaig decidir buscar-ho al youtube, fantàstics! Tenia el volum tant alt, que ma mare va venir a la meva habitació i em pregunta: Qui són aquests? I jo: són Els Amics de les Arts, i aquest és el meu profe. Des de llavors, ma mare i jo som fans vostres. Jo i altres amics i alumnes vam anar al primer concert al Fnac de la Illa, i després vaig comprar dos discs perque arrivava Nadal, i era un regal amb èxit assegurat. Al dia següent, li vaig demanar a l’Eduard si tots els del grup me’l podíeu firmar, i així va ser. Ma mare i jo vam anar al concert que vàreu fer al Fòrum, per la Marató de TV3 l’any passat. Des de llavors, sempre que algú de la meva família llegeix o sent alguna cosa sobre vosaltres, m’ho diuen, i a mi em fa molta gràcia. L’Eduard és molt bon profe, però és també igual o millor músic.

Apunta’t a la newsletter