Ei Amics!
Sóc de Sant Andreu-La Sagrera. L’any que vau tocar a la festa major no vaig poder-hi ser, quan vaig arribar al concert de després em van dir: T’ho has perdut! Han tocat 4 paios que eren boníssims i ens han fet cantar títols de llibres a tots!

Vaig flipar, poc després tenieu el concert a l’fnac de l’Illa, m’hi vaig apuntar a últim moment i vaig quedar-me enamorada de l’home que treballa fent de gos.

Us he anat perseguint pels concerts de Barcelona, fins i tot al concert anul·lat de Badalona. El dia que vaig veure l’home gos va ser massa.

Encara espero que toqueu el Código en algun concert que no la he sentit mai. En tinc tantes ganes que al concert de Molins de Rei vam venir amb els amics amb les samarretes dels títols. No vau tocar la cançó però vam aconseguir una foto i una firma dels quatre!

Moltes gràcies per explicar-nos aquestes històries!
N’esperem de noves aviat!

Apunta’t a la newsletter