Recta final: Decennals de Valls el dissabte i diumenge i dilluns al Palau de la Música (foto Lara Poto)

Amics, ahir érem a Granollers, al Piano Blau. El concert va ser una bombonera. Amb una sala plena de gom a gom allò era adrenalina destil·lada. La gent cantava amb tanta força que el pobre tècnic de monitors, en Raúl, ja no ens podia donar més xixa als nostres monitors. Va ser espectacular. Allò era com tenir un camp de futbol en versió portàtil. Les cançons volaven. Una darrera l’altra el concert caminava a passos gegants i sobretot l’energia recorria tot l’ambient. Vam tenir també l’actuació de l’Erola i en Martí fent de Marta i Jordi a Bed & Breakfast. Nois, ho vau fer molt bé.

Fins i tot va venir la tele a filmar el concert. Ja us direm quan sortirà però la gent de TVE1 van venir a agafar imatges pel telediario (sí, sí, el de tot Espanya) per explicar les grans coses que estan passant aquí a  casa amb la música en català.

Per nosaltres el d’ahir va ser un concert especial. Era l’1 de 4 d’aquesta recta final. El compte enrere.

I demà dissabte, el 2 de 4 a les grans Festes Decennals de la Candela de Valls. Serem a la Vela principal de les Decennals (zona del Fornàs). Ara acabem de llegir al diari que les entrades pel concert estan exhaurides: “Els 10 de les Decennals“. Nosaltres actuem a les 23:20 h  però recordeu que és un macroconcert que comença a les 18:30 h on també hi actuaran en Roger Mas, Els Pets, en Jaume Sisa, Gerard Quintana, Lax’n’Busto, Mishima, Obrint Pas, Mesclat i Canya Verda.

I més coses, avui sortim al QuèFem? de la Vanguardia on parlen dels dos concerts del Palau que fem aquest diumenge i dilluns. Us deixem amb la notícia: QF Els Amics doblet al Palau.

El Periódico de Catalunya també en parla. Els Amics de les Arts fan doblet al Palau

El Punt també en fa referència en aquesta notícia: Assaborint un gran triomf.

I us deixem també un article molt maco de l’Elisenda Roca al diari Ara: S’aixeca el teló…i es veuen Els Amics de les Arts!

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter