Els Amics a la Pasternak. Foto: Alba Danés

Última hora:
Entrades anticipades exhaurides. Se’n posaran 50 a taquilla.
Obertura de portes 22.30. Concert: 23.30

Amics,
sense comptar els dos cops que hem estat a Gurb, aquesta serà la tercera vegada que passarem per Vic en aquesta gira. Moltes coses viscudes a la Plana. El primer concert a la Pasternak va ser una bogeria. Dels primers cops que vam actuar davant de més de 500. La sala es va vessar i vam acabar cantant tots “El meu avi” en un atac de havanerisme col·lectiu. Recordeu?

El segon cop va ser a l’Atlàntida per la presentació del docu “Cançons a la vora del pop” d’en Joan Salicrú.  Va ser el primer concert que vam pujar amb un baix i un bateria a l’escenari. Ha plogut molt des de llavors. Ara per nosaltres anar amb banda és la cosa més normal però en aquell moment va ser un gran canvi. Passar de ser quatre a sis (i més tard nou) va ser molt fort.

Avui tornem a la Pasternak. Aquest cop amb el baix i la bateria consolidats i amb ganes de tornar a fer-la grossa (cantarem El Meu Avi?). La Plana ens estima i ens ha fet costat des de sempre. És un plaer venir aquí i cantar per a vosaltres.

2) En Ramon porta tot el dia llegint els comentaris d’ahir. En nom seu moltíssimes gràcies per seguir-nos el joc. Ha estat al·lucinant i molt i molt divertit. Ben aviat tindrem el nom del guanyador o guanyadora.

3) I recordeu que dissabte també hi ha concert a Llinars del Vallès. Un concert solidari per Haití. Animeu-vos!

Salut!!!

Apunta’t a la newsletter