Avui a les 14:00 a l'informatiu de TVE1 i demà dilluns al vespre estrena oficial de l'anunci de l'Estrella

Amics, acabem de passar un cap de setmana de doblet.  Divendres a la sala  Privat de Mataró i ahir dissabte al Festival Barnasants, al Teatre Principal de Badalona. Els dos concerts van ser absolutament genials! Gràcies per aquest cap de setmana. Demà dilluns farem doble crònica dels concerts amb fotos i vídeos que anem rebent.  Si teniu coses ens les podeu fer arribar a amicsdelesarts@gmail.com

Avui diumenge us deixem amb un Quick post. Tenim quatre notícies fresques:

1. Al acabar el concert de Badalona vam sortir a signar discos i xerrant xerrant amb la gent ens vam trobar a la Rosa i la Bibi, que ahir feien el concert número 40 d’Els Amics de les Arts. 40 concerts! Impressionant! Moltes felicitats noies. Per la gira que ve estem pensant en muntar un Bono-concert. Com els del tren però en versió bolos d’Els Amics.

2. Això ens va portar a l’altra notícia. Ens van explicar que escoltant el Barça a Rac1, van dir que el nou anunci d’Estrella+Barça d’Els Amics sortirà aquest dilluns 31 de gener al vespre a la mitja part del programa Crackòvia de TV3. Així que estarem ben atents a la tele.

3. I més coses. Avui a les 14:00 h, al telenotícies de TVE-1 de Catalunya  surt la notícia del concert d’ahir a Badalona.

4. Ahir també vam conèixer en persona a la Maria, la noia que ens va fer arribar la foto de B&B pel món des de Bolívia a 6000 metres d’altura! Vam flipar.

Vam conèixer la Maria en persona. L'alpinista amb un Bed & Breakfast pel món

Apunta’t a la newsletter