Comencem. Avui notícies fresques.

1. Avui a la nit serem a la Sala Privat de Mataró amb tota l’artilleria. Aquesta gira Bed & Breakfast ens ha portat per tercera vegada al Privat. Hi vam ser el mes febrer de l’any passat i també per la festa Major de les Santes (23 de juliol de 2010). I avui, a 4 concerts d’acabar la gira, ens tornen a convidar. Mataró, gràcies per estimar-nos tant. Sala Privat – Mataró (23:35 h) Entrades online aquí.

L'anunci d'Estrella ja està enllestit.

2. Gran notícia. L’anunci de la Damm+F.C Barcelona ja està enllestit. Avui li posen un  veu en off al final i llest. Quan sapiguem la data d’emissió us ho diem via bloc. Les nostres mares també han vist el fotograma que vam pujar a la web l’altre dia i ens han dit que estem guapos. Així que nois, ara sí! Tot apunt per l’emissió.

3. Tenim més vídeos del gran concert de l’Auditori de Sant Cugat del divendres passat. Us en deixem un tastet: el Bed & Breakfast amb la col·laboració de la Judit Nedderman, la Marta que canta al disco.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tCA6Z7EP1Wo]

Podeu trobar més videos a la web d’en Kurti

Vols pujar a cantar amb Els Amics? Busquem l'última Marta i Jordi de la Gira a Granollers.

4. Recordar-vos a totes les Martes i Jordis que el dia 03 de febrer serem a la Sala Piano Blau de Granollers per fer el darrer Marta i Jordi de la gira. Si voleu participar-hi no ho dubteu. Pugeu el vostre video a youtube i envieu-nos el link al nostre email amicsdelesarts@gmail.com.

Teniu temps fins el dimarts 1 de febrer a les 22:00 h per presentar-nos la vostra proposta. Durant tot el dimecres podreu votar per la vostra Marta i Jordi preferit.  A les 22.00 del mateix dimecres direm el nom dels guanyadors via Facebook, Twitter i Bloc.

Preparant un Bed & Kanjis amb el Capitán Urias. Ben aviat al bloc.

5. Avui també ens reunirem amb el Capitán, el nostre contacte japonès. Estem preparant un Bed & Videos molt especial. L’hem rebatejat com a Bed & Kanjis. L’objectiu és ensenyar els secrets de l’Umi o koete yama o koete. Un videotutorial de com cantar en japonès amb 4 minuts.

Salut a tots!

Els Amics

Apunta’t a la newsletter