La Judit i en Ferran fent de Marta i Jordi a Sant Cugat Foto: Teresa Fargas

Amics,
després del gran èxit de l’experiment de buscar un Jordi i una Marta a Palma de Mallorca, no volem deixar enrere la gira B&B sense fer un Marta-Jordi al Principat.  El dia escollit és el 3 de febrer a Granollers, a quatre dies vista del final de gira. Ja hem estat un parell de vegades a Granollers (l’última per la fantàstica Festa Major que tenen). Aquest cop la cita és al Sala Piano Blau i les entrades es poden trobar aquí.

Així doncs, homes i dones del cap dret del Vallès i rodalies: si voleu pujar a cantar amb Els Amics de les Arts aquí teniu l’últim cartutxo. Amb tots vosaltres, les bases del tinglado:

Voleu fer de Marta i de Jordi a la cançó Bed&Breakfast? Doncs avui comença el quart (i últim) concurs 2.0 de Buscant la Marta i aquest cop també l’obrim als valents, als Jordis. Per tant, el rebatejarem amb el nom de Buscant la Marta i en Jordi!

1)  Si ets noia/noi: grava’t cantant el text femení/masculí de la cançó B&B (el text que canta la Marta/Jordi) amb la teva càmara o màquina de fotos. Pots tenir la cançó de fons mentre la cantes i fins i tot pots cantar-la amb amics. Cada persona participa individualment però podeu presentar-vos com a Jordi i Marta en un mateix vídeo.

2) Penja-la al Youtube i envia’ns el link del video a amicsdelesarts@gmail.com

3) Tens temps fins el dimarts 1 de febrer a les 22:00 h per presentar la teva proposta. Durant tot el dimecres podreu votar per la vostra Marta i Jordi preferit.  A les 22.00 del mateix dimecres direm el nom dels guanyadors via Facebook, Twitter i Bloc.

4) El candidat/candidata escollits vindran a les proves de so amb nosaltres, on assajarem la cançó i llestos.

Va animeu-vos!! Ja queda poc pel concert.

Som-hi Bed & Breakfast!!!!!!!

I més coses avui!

X) Kurtibolos ja té la seva crònica del concert de Sant Cugat.

Y) Més experiments dels Amics: després de la Jet Melòdica arriba el FlyVas…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mXMrPdwwyNQ]

Z) Last but not least: Il Trovatore a Palma.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nX37WY_-vaE]

Bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter