Amics, avui moooltes notícies!

Comencem pel que va passar ahir:

SPOT DE LA DAMM

La Cristina, en Quim Gutierrez i Els Amics al rodatge de l’spot (foto: Miren)

Ahir vam ser al barri vell de Barcelona a les 9:30 del matí per rodar l’Spot de la Damm +  el Barça. Va ser una experiència xulíssima. Com ja us vam dir ahir, vam composar la cançó de l’spot i també hi vam actuar juntament amb en Quim Gutiérrez i la Cristina.

De bon matí van muntar el set. El carrer es va emplenar de parades de discos, de llibres, de roba. Hi havia un cello, viola, bateria i fins hi tot una colla castellera. L’acció comença en un bar, el bar Resolis, al carrer Riera Baixa, on en Quim i la Cristina xerren. Llavors  el plano sequència segueix cap el carrer on passen infinitat de coses. I sí! És un plano sequència, dels que ens agraden tant a Els Amics. Ha de sortir tot rodó del tirón. 90 segons on res pot fallar.

Després de fer els assajos matiners tot l’equip de rodatge vam anar a dinar al Muy Buenas (buenas?, muy buenas). Dinats començava el rock’nroll. Amb els assajos fets començava l’hora de la veritat. En Ramon a l’Steady Cam, l’Agusto, el director, ajustant el plano, l’Arnau marcant els tempos del rodatge, la Miren cobrint-nos les espatlles, la Cristina i la Julie posant-nos guapos cada dos per tres, el foquista, l’il·luminador i un munt de actors i actrius donant-ho tot des de primera hora fins les tantes de la nit. Un fotimer de professionals remant plegats per aconseguir aquesta petita pel·lícula de 90 segons.  Ens va agradar tant i tant això de rodar que fins i tot ens ha passat pel cap de fer un handycam-low-cost-sundance-film. Però bé, ara per ara només és un petit somni.

La peça sortirà a partir de la primera quinzena de febrer per TV3.

ELS AMICS D’ELS AMICS A SANT CUGAT

Avui a les 21:00 sobren les portes del Teatre Auditori de Sant Cugat on presentem un espectacle únic que només fem a Sant Cugat: Els Amics i els seus amics. Com ja sabeu sortiran a l’escenari l’Anna Roig, en Carles Sanjosex (mudat, mudat), en Lluís Gavaldà, en Cesk Freixas, la Judit Nedermann i la gran Orquesta Fireluche.

La nit promet. Amb tot el peix venut l’Auditori serà una bombonera. Ara mateix estem fent les proves de so. Hem començat a les 11 h, i estem fent el post amb la wifi de l’Auditori a sobre de l’escenari. Visca la Wifi! A la tarda provaran els col·laboradors. Les portes sobren a les 21h on actuarà un teloner local, l’Albert Solà, guanyador del concurs Mou-te i seguidament començarà el nostre concert (comptem sobre les 22:00h).

NOMINATS ALS PREMIS ENDERROCK 2011.

Nominats a 3 categories: millor directe, pàgina web i videoclip. Ens dones un cop de mà?

Gran notícia matinera. Acabem de saber que estem nominats als Premis Enderrock en les 3 categories a les que optàvem.

A Millor Directe (en la categoria Pop- Rock).

Millor pàgina web (Aquesta!!)

Millor videoclip (amb dos candidatures: la Merda se’ns menja i l’Home que treballa fent de gos).

Si ens voleu donar un cop de mà ens podeu votar a la web de l’Enderrock clickant aquí

Apunta’t a la newsletter