Així començava el gran concert d’aquest divendres a l’Auditori de Sant Cugat. Amb 3 notes que tocava la Montse, de l’Orchestra Fireluche, amb el seu pianet de joguina. 3 notes petites i alhora contundents que obrien l’espectacle davant d’un auditori amb moltes ganes d’Amics i els seus amics. 3 notes que des de que hem vist aquest vídeo no podem deixar de cantar en tot el dia. Esteu preparats? Doncs aquí van:

I la gent ahir també ens demanava el vídeo que vam fer des de dalt l’escenari del 4-3-3 amb la camareta. Aquí el teniu. Energia, ritme i un públic més que fantàstic.

I us deixem amb l’apoteòsic final de festa: amb el gran Jean-Luc, amb tots els convidats a l’escenari i amb tot l’Auditori dempeus cantant a ple pulmó. (video enregistrat per la Laia Estebaranz)

I també hem fet un passeig per la web per recollir impressions del concert. I aquí en teniu algunes:

El diari de Sant Cugat ens va fer una mini entrevista i declaracions del públic després del concert. Ho podeu trobar aquí.

I CugatTV també ha fet una completíssima entrevista amb imatges del concert i entrevistes a alguns dels convidats. No us la perdeu. La podeu veure aquí

I també hem fet una visita al bloc “Coses de la vida” de la Yàiza (un gomet verd) on va fer una crònica molt maca del concert.

I el de la Yasmina (un altre gomet verd) que ens deixa les seves paraules i sensacions en aquesta entrada del seu bloc -Una fulla voladora.

I com que estem de recerca de coses, aprofitem també per posar material del concert que vam fer el dimarts passat al Teatre Principal de Palma.

Els Amics de les Arts i la Bed & Banda al Teatre Principal de Palma – Festes de Sant Sebastià 2011 (foto: Pere Joan Oliver)

El nostre fotògraf insular, en Pere Joan també hi va ser i va captar cada petit detall del concert. Un marc grandiós, el Teatre Principal de Palma, per un concert molt gran. Us deixem amb una completa galeria de fotos del concert. Des d’aquí Pere agrair-te la teva feina. Unes fotos precioses.

Na Maria del Mar i en Pau guanyadors del concurs Buscant na Marta i en Jordi a Palma. Van pujar a cantar amb nosaltres Bed & Breakfast i ho van fer fantàsticament bé!

I més vídeos. En Kurti també ho va documentar. I va penjar una peça íntegra de la Maria del Mar i en Pau (els nostres guanyadors del concurs Buscant na Marta i en Jordi a Palma) cantant el Bed & Breakfast, amb un Ferran fent de garçon molt atent per si els hi faltava alguna cosa per poder arribar al final del sopar i fer d’aquell moment un gran conte amb un final feliç.

Una setmana fantàstica!

Apunta’t a la newsletter