Amics,
com ja sabeu estem preparant a tope el concert de Sant Cugat. Abans d’ahir van passar per l’estudi l’Anna Roig i la Judit Nedermann. Ahir va ser el torn d’en Cesk Freixas i en Sanjosex . Gent, aquest concert (únic) serà molt i molt guapo!

Com ja és habitual vam fer la foto de família.

Aquesta curiosament va sortir bé a la primera!

A la tarda però, la cosa ja va portar més feina. L'esquena de l'Eduard està esdevenint un clàssic del fotobloguisme català. Ahir portava una camisa a ratlles amb repunt de pata de gallo.

Joan Enric i Sanjosex tocant el piano alhora i mirant cap a la dreta a un punt indeterminat. En Dani agafa el micro i ho sonoritza amb cara de "A veure, deixeu-me a mi". L'Eduard segueix la seva aventura particular contra els disparadors automàtics.

I la bona. I a més a més sortim guapos! També hi apareixen en Ramon i l'Àlex de la Bed & Banda.

I més fotos amb nois…Ahir Els Amics vam trobar al gran Eduard Punset. Un home que està fent una feina espectacular de divulgació científica en el país.

Eduard meets Eduard

També us deixem a el video que va gravar l’Eduard des de l’escenari de Verges.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PDem1hPLgvY]

Vols ser en Jordi? Vols ser la Marta de Bed & Breakfast? Penja un youtube cantant i envia'l a amicsdelesarts@gmail.com

Última hora! Ens acaben de dir que les taquilles del Teatre Principal de Palma estan obertes només a la tarda. Els horaris de les taquilles són de dimarts a dissabte de 17.30 a 21 h. Informació taquilles al telèfon 971 21 96 96.

I  més…Recordeu que el concurs de les Martes i Jordi per Palma està on the air! Teniu temps fins el dilluns 17 de gener per entregar la vostra proposta. Buscant na Marta i en Jordi. Totes les instruccions aquí. Les entrades es van posar a la venda ahir i van a bon ritme!!! No us quedeu sense, gent del bloc.

Ah! I recordeu, aquesta setmana toquem a Vic (divendres) i a Llinars del Vallès (dissabte). Amics per un tube!

Salut!

Apunta’t a la newsletter