Foto oficial de la trobada.

Avui han passat l’Anna Roig (sense l’Ombre de Ton Chien) i la Judith Nedermann (dels Gramophone All Stars) per l’estudi. Hem preparat dos temes per Sant Cugat. Veus femenines a les cançons d’Els Amics.

La foto de sobre és la oficial. Però fer una foto no és fàcil. Aquí us deixem amb les “tomas falsas” del moment.

Aquí se'ns ha disparat la càmera sense voler. Només i podem veure 3 coses: mig Dani, en Joan Enric i la Judith avisant a l'Eduard que el botó s'està posant taronja i el jersei d'aquest últim en primer pla.

Uns segons després... un altre intent fallit. L'esquena de l'Eduard monopolitza el centre de la foto. Sembla talment com si s'estigués marcant un pas de Conga. Però no, l'instant pertany al moment que, patèticament, i després d'ensopegar es diposa a ocupar el seu lloc a l'enquadrament.

Que un surti amb els ulls tancats és un clàssic.

Apunta’t a la newsletter