Foto oficial de la trobada.

Avui han passat l’Anna Roig (sense l’Ombre de Ton Chien) i la Judith Nedermann (dels Gramophone All Stars) per l’estudi. Hem preparat dos temes per Sant Cugat. Veus femenines a les cançons d’Els Amics.

La foto de sobre és la oficial. Però fer una foto no és fàcil. Aquí us deixem amb les “tomas falsas” del moment.

Aquí se'ns ha disparat la càmera sense voler. Només i podem veure 3 coses: mig Dani, en Joan Enric i la Judith avisant a l'Eduard que el botó s'està posant taronja i el jersei d'aquest últim en primer pla.

Uns segons després... un altre intent fallit. L'esquena de l'Eduard monopolitza el centre de la foto. Sembla talment com si s'estigués marcant un pas de Conga. Però no, l'instant pertany al moment que, patèticament, i després d'ensopegar es diposa a ocupar el seu lloc a l'enquadrament.

Que un surti amb els ulls tancats és un clàssic.

Comentaris

 1. Paula

  Quina pena que ja no hi hagi entrades pel concert de Sant Cugat :(.
  Je t’aime t’ho dic en francès si vols pots fer veure que no m’has entès!

  1. Enric Sala

   Paula, jo tinc dues entrades i no hi podré anar, a la fila quarta.
   Si les vols, pots trucar a l’auditori de sant cugat, que ja els ho he dit, o enviar-me un correu a enricse@yahoo.com

   Fins ara,
   E.

 2. Eloi

  Anna Roig i els Amics de les Arts; els artístes que vam tenir sota l’Alzina de Querol de Fonollosa junts!!! Sou molt grans!

  Una abraçada des de Fonollosa. 😉

 3. Gloria

  bon dia Amics, m’he passat el matí fent F5 al vostre bloc (que fins ara ho escrivia amb G però veig que vosaltres ho escriviu amb C), perque tenia ganes de llegir la crònica de Verges… i no apareixia res de nou!! quin patiment, quina adicció!!

  havent dinat he vist que heu actualitzat, i com sempre, tot i que no era el que m’esperava, he rigut molt llegint-vos i veient les fotos. però pobre Eduard, a sobre que fa la gran tasca de posar la càmara que enfoqui a tothom i trobar el botó del temporitzador (que no sempre és fàcil!!!), us n’enfoteu…

 4. CARLOTA QUEROL

  hei hola tinc unes ganes voges de que sigui els dies dels conserts, el 15 i 21 no se si podrè venir pero el ,28 i 29.segur que si com sempre am la camera de video.
  L Anna Roig es del meu poble, La conec una mica la meva mare es amiga de familiars d’ ella. fins molt aviat.

  1. Mariona

   ei, si al final et sobra una entrada pel dia 21, la meva cunyada vol venir i se n’ha quedat sense!

 5. Mireia

  Ostres, i jo no ho podré veure en directe… Sobretot aneu fent les precròniques pels que no hi serem pk així sembla que hi siguem una miqueta, i als Amics dels Amics que si que hi sereu, ja ho sabeu: sigueu generosos, grabeu-ho i pengeu-ho pk ho puguem disfrutar la resta!

  Amics, una abraçada i comenceu-vos a preparar pel concert de Vic d’aquest divendres. Per cert, és el 4t concert de Vic de la vostra gira (amb perdó de Gurb!)!!! Hi ha algun altre municipi català on hi hagiu anat 4 vegades???

 6. Marta

  JAJAJA! No us fiqueu amb l’Eduard… jo també tinc una foto com aquesta, jaja! Sempre és més preuada que “la bona”… i d’altra banda, és que la de “la conga” és boníssima, JAJA! XD

 7. S.A.

  M’agrada molt l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, a la Judith Nedermann i Gramophone All Stars encara no els he descobert…

Deixa un comentari