Amics,
com alguns ja sabeu en Ramon (bateria “koete” de la Bed & Banda) va aprofitar el cap d’any i la posada en vigor de la llei antitabac per deixar de fumar… i va com una moto. Avui ha canviat el partxe de la caixa de la bateria que ha utilitzat durant tot el que portem de gira i ens ha dit que li faria il·lusió regalar-lo a algú que visités el bloc d’Els Amics.

Així que si voleu el seu partxe firmat i en servei des de l’any 2008 (2 anys fotent-li pals) només heu de deixar un comentari al bloc dient perquè us agradaria tenir-lo. o què en farieu En Ramon triarà el comentari més divertit o el més enginyós o el més original o simplement el que li agradi més. L’afortunada o afortunat podrà recollir-lo a un dels concerts que queden d’aquí a final de gira.

Us deixem amb algunes fotos del moment que va fer l’entrega oficial.

En Ramon (amb més de 300h sense fumar)

Ramon de perfil al més pur estil criminal de Chicago als anys 30.

Després de l'èxit de l'esquena de l'Eduard, arriba l'esquena d'en Ramon.

Salut!

Apunta’t a la newsletter